Συνάντηση Kωνσταντάτου με τον πρόεδρο Μετρό και Τραμ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Μια άκρως ουσιαστική συνάντηση είχε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον πρόεδρο της ΜΕΤΡΟ Α.Ε. κο Τσίτουρα και του ΤΡΑΜ κο Παπαθανάση , όπου μετά από σχετική αλληλογραφία τους έθεσε τα θέματα σύνδεσης του Μετρό και του Τραμ με την γειτονιά της Αγ. Παρασκευής τα οποία είναι πάγια αιτήματα του δήμου από το 2009.

Οι πρόεδροι απάντησαν θετικά στο αίτημα δηλώνοντας πως υπάρχει σχετική μελέτη ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ και το μόνο που μένει είναι η υπουργική απόφαση για την υλοποίησή της .

Στο σημείο αυτό καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία της μείζονος αντιπολίτευσης να θέσει στον αναπληρωτή υπουργό κο Κώστα Ήσυχο το ίδιο θέμα και σύμφωνα με ανακοίνωση της δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει , ο υπουργός , το θέμα αυτό άμεσα και να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για το άνοιγμα της Αγ. Παρασκευής.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως ο δήμαρχος έχει συμφωνήσει με την Ελληνικό Α.Ε. για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων που οδηγούν περιμετρικά στο σταθμό του Μετρό από την 129, ενώ αν πιέσει όντως και ο κύριος Υπουργός θα επιτευχθεί και η δίοδος . Έτσι σε συνεργασία με το κράτος ο δήμος θα πετύχει επιτέλους να συνδεθεί η περιοχή της Αγ. Παρασκευής με τον σταθμό του Μετρό ενώ θα λειτουργεί με κοινή απόφαση το πάρκο με την παιδική χαρά πιστοποιημένη και όχι παράνομη και γεμάτη κινδύνους για τα παιδιά μας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.