“Αήθης και χυδαία επίθεση στον Δήμαρχο από σύμβουλο του Χρ. Κορτζίδη”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Αήθη και χυδαία επίθεση δέχθηκε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης­­ Κωνσταντάτος,  από δημοτικό σύμβουλο του κ. Χρ. Κορτζίδη κατά τη διάρκεια του χθεσινού  (28/1) Δημοτικού Συμβουλίου .

 Σημειώνεται, ότι η ιδιότυπη και αήθης συμπεριφορά του εν λόγω συμβούλου δεν είναι σημερινή.  Ξεκίνησε από την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής, όπου, τη στιγμή που ο Δήμαρχος μιλούσε, εκείνος του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη.
Ετσι,  ο εν λόγω κύριος, με την ανοχή του κ. Κορτζίδη, έδειξε το τι θα ακολουθούσε τους επόμενους μήνες, με πιο χαρακτηριστικό απαράδεκτο γεγονός, αυτό που συνέβη στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
 Ενώ ο Δήμαρχος μιλούσε στο σώμα με χαμηλούς τόνους για το Ανταλλακτήριο Ρούχων, ο εν λόγω κύριος, για μια ακόμη φορά, άρχισε να τον ειρωνεύεται εμφαντικά, χρησιμοποιώντας αήθεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς…..

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση του Δημάρχου και όλων των δημοτικών συμβούλων μας, μιας και όπως τονίσθηκε,  το φαινόμενο αυτό δεν είναι μοναδικό, αλλά συνεχές και επαναλαμβανόμενο, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

 Οι απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του υπόψη κυρίου, για την οποία τον λυπόμαστε, δεν χαρακτηρίζει πλέονμόνο τον ίδιο, αλλά και την παράταξη στην οποία ανήκει.
 Καταγγέλλουμε προσωπικά τον κ. Χρ. Κορτζίδη, ο οποίος αντί να ανακαλέσει στην τάξη τον εν λόγω σύμβουλό του, χαμογελούσε ευάρεστα, απολαμβάνοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο Δ.Σ.
 Κύριε Χρ. Κορτζίδη, αν νομίζετε, ότι με αυτές τις συμπεριφορές, τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις θα φιμώσετε τον Δήμαρχο, ο οποίος, σημειωτέον,  είχε λίγο πριν καλέσει τον δημοτικό σύμβουλό σας κ. Βάσσιο να επιστρέψει στον Αθλητικό Οργανισμό τα χρήματα για τα έργα που επί θητείας του εξόφλησε, αλλά αυτά δεν έγιναν ποτέ, είστε γελασμένος.
Μαζέψτε επιτέλους αυτόν τον ιδιόρρυθμο σύμβουλό σας για την συμπεριφορά του οποίου είστε πλέον αποκλειστικά υπεύθυνος, άλλως καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που εξάλλου τον απέβαλε από το Δ.Σ., να εφαρμόσει εναντίον του τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.