Kαρέ-καρέ η ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Καρατζά, στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο (VIDEO)




Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Καρατζά, παλιού διεθνή μπασκετμπολίστα στις ομάδες του Παγκρατίου και του Ολυμπιακού, λήστεψαν τρεις δράστες το βράδυ της Κυριακής.
Οι ληστές εισέβαλαν στο πρακτορείο που βρίσκεται στην Λ. Καλαμακίου 75 στον Αλιμο όπου με την απειλή όπλων κατάφεραν να αρπάξουν από τον υπάλληλο 700 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στις 22:30, επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Θεσσαλονίκης, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή. Το αυτοκίνητο σταμάτησε, με τους δράστες να το εγκαταλείπουν και να τρέπονται σε φυγή. Οι δύο πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών που επιχειρούσαν να τους ακινητοποιήσουν.
Μερικά λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν τον οδηγό του οχήματος. Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο πιστόλια. Οι δύο συνεργοί του είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

ΠΗΓΗ:thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ MΕΤΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.