Ένοπλη ληστεία με πέντε δράστες σε διαμέρισμα στον Άλιμο – έδεσαν χειροπόδαρα πατέρα και γιο




Εδεσαν χειροπόδαρα πατέρα και γιο – Για 20 λεπτά οι αδίστακτοι ληστές ερευνούσαν το σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα – Χτύπησαν τον 62χρονο με λοστό – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν πατέρα και τα δύο του παιδιά όταν πέντε οπλισμένοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους στον Άλιμο ( οδό Αλ. Παπαναστασίου )τα ξημερώματα της Τρίτης. Τα τρία θύματα πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο καθώς οι αδίστακτοι και επικίνδυνοι ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα στις 3:20 τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα οι δράστες σύμφωνα με την καταγγελία, εισέβαλαν  στο διαμέρισμα με σκοπό τη ληστεία. Οι πέντε άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους αιφνιδίασαν πατέρα και παιδιά που ήταν στο διαμέρισμα. Ενας από τους δράστες όπως κατήγγειλαν τα θύματα, με χαρακτηριστική κόμμωση «μοϊκάνα» τους δέσμευσε τα άκρα, ενώ υπό την απειλή λοστών και όπλου κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, ώστε να ερευνήσουν τους χώρους του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είναι 62 ετών και φοροτεχνικός. Το σπίτι έχει δύο ορόφους και στον πρώτο βρίσκονταν ο πατέρας με το γιο του, ενώ η κόρη κοιμόταν στο ισόγειο. Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν πρώτα στον πρώτο όροφο.

Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τον 62χρονο, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Τρεις από τους ληστές πάλεψαν μαζί του και τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι, δένοντας εκείνον και το γιο του, ώστε να ψάξουν ανενόχλητοι το διαμέρισμα. Αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, στη συνέχεια αποπειράθηκαν να μπουν στο ισόγειο, όπου μένει η κόρη του 62χρονου. Ο συναγερμός, όμως, χτύπησε κι έτσι το έβαλαν στα πόδια.

Οπως κατήγγειλε η κοπέλα, οι δράστες ήταν συνολικά πέντε. Τρεις μπούκαραν στην διώροφη κατοικία και άλλοι δύο φύλαγαν τσίλιες έξω, ενώ στο σπίτι φαίνεται πως μπήκαν από το μπαλκόνι.

Όπως καταγγέλλουν τα θύματα της ληστείας, οι δράστες για περίπου 20 λεπτά, παρέμειναν στο διαμέρισμα ερεύνησαν τις χώρους και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν κατάφεραν να αποδεσμευτούν επικοινώνησαν με την Αστυνομία, και κατήγγειλαν τη ληστεία σε βάρος τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες διέφυγαν με δύο οχήματα-το ένα βαν- πριν την άφιξη στο σημείο των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ που έσπευσαν άμεσα στην πολυκατοικία της περιοχής τους Αλίμου.
http://youtu.be/gCTOjFjh2oU

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.