H νέα προσωπική ιστοσελίδα του Γιάννη Κωνσταντάτου




Φίλοι μου χρόνια πολλά σ όλους τους εορτάζοντες σήμερα. Σας επισυνάπτω την νέα, προσωπική μου ιστοσελίδα με την οποία φιλοδοξούμε να προσθέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι στην καθημερινή μας επικοινωνία και στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση σας.
Στο www.ioanniskonstantatos.gr θα μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα με τις δράσεις μου ως δήμαρχος, το πρόγραμμα μου, τις σκέψεις και προτάσεις μου .
Θα εμπεριέχει επίσης και τακτική ενημέρωση για την λειτουργία του δήμου μας σε ενημερωτική στήλη από τις καθημερινές πρωινές συσκέψεις μου με τα στελέχη του δήμου ( Αντιδήμαρχοι, Διευθυντές, Προισταμένοι, αρμόδιοι υπάλληλοι συνεδριάζουν όλοι μαζί καθημερινά 7και30 με 8 και 30) με βάση την ημερήσια ατζέντα θεμάτων την οποία θα βρίσκετε επίσης στην προσωπική μου ιστοσελίδα με τίτλους. Έτσι ο πολίτης θα έχει καθηνερινή ενημέρωση από μια ανοιχτή, δημοκρατική και συμμετοχικη στις αποφάσεις της Δημοτική Αρχή, μιας Δημοτικής Αρχής νέας που δεν έχει να κρύψει τίποτα στην καθημερινή της λειτουργία απ εσάς, τους Δημότες μας!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.