Βούλα – Προσοχή στους απατεώνες που εμφανίζονται ως άποροι του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νεκταρίου





Επειδή παρατηρήθηκε αυτές τις ημέρες το φαινόμενο, κάποιοι επιτήδειοι να σας κτυπούν την πόρτα του σπιτιού σας και να σας ζητούν οικονομική βοήθεια, επικαλούμενοι για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους ότι είναι άποροι το όνομα του Προέδρου του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας π. Αντωνίου Χρήστου, σας πληροφορούμε και σας εφιστούμε την προσοχή, ότι ποτέ εμείς δεν ενεργούμε με αυτό τον τόσο άκομψο και αυθαίρετο τρόπο! Όσοι Ενορίτες μας έχουν ανάγκη, το έχουμε διακριτικά διασταυρώσει, έχουν καταγραφεί και προσπαθούμε μέσω της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης υλικά, αλλά και του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου οικονομικά, να τους βοηθήσουμε και ως ώρας το πετυχαίνουμε στο μεγαλύτερο βαθμό!
Κανείς όμως (και ιδιαίτερα αυτοί που έρχονται από άλλες Ενορίες), δεν μπορεί να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, να καπηλεύεται ιδιότητες χωρίς να έχουν αυτή την εξουσιοδότηση και να εκμεταλλεύονται τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, για δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς, εξαπατώντας σας σαφέστατα πολλές φορές, για να επιτύχουν το σκοπό τους.
Αν εμφανιστούν πάλι τέτοια περιστατικά και σας γίνουν αντιληπτά, παρακαλούμε μη τους δώσετε ούτε σεντς και κυρίως ειδοποιήστε μας για να προβούμε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!
Εκ του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.