Κορτζίδης, Κόκκορης και Ορφανός για το αεροδρόμιο




Συναντήθηκαν στις 9 / 12 / 2014 οι τρεις πρώην δήμαρχοι Αλίμου Θάνος Ορφανός, Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης και Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης και συζήτησαν τις εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας Ελληνικού στην LAMDA DEVELOPMENT του κ. Λάτση.

Επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τη σταθερή τους αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση αυτής της ανεκτίμητης αξίας, δημόσιας περιουσίας και της δημιουργίας μιας νέας πόλης στο χώρο αυτό.

Εκτιμούν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και ότι παρά την προσπάθεια κυβέρνησης – ΤΑΙΠΕΔ να την κλείσουν άρον – άρον, αυτό κάθε άλλο παρά πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Επισημαίνουν την αρνητική στάση των σημερινών δημοτικών αρχών που στην ουσία στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές και στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ενώνουν τη φωνή τους με όσους παλεύουν για την αξιοποίηση του Ελληνικού προς όφελος του λαού, με τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου κυρίως υψηλού πρασίνου, με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωφελείς χρήσεις.

ΠΗΓΗ: sinergasia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.