Δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών




Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:00πμ θα πραγματοποιηθεί στο Ι.Α.Κ του Ελληνικού (Τριπόλεως 28) ο Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων οικογενειών του Δήμου μας που έχει ήδη προγραμματισθεί και σχεδιαστεί.
Η δράση έχει προληπτικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ/ου Μηνόπουλου και την συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε» της μη κυβερνητικής οργάνωσης Αποστολή ΆΝΘΡΩΠΟΣ.
Θα εμβολιαστούν αρχικά 60 παιδιά και προβλέπεται και η συνέχεια των επαναληπτικών δόσεων τους καθώς και άλλων μελλοντικά.
 Ο εμβολιασμός θα γίνει χάρη της καλής συνεργασίας των τμημάτων Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και σε συνεργασία με τα Ιατροκοινωνικά Κέντρα Ι.Α.Κ του Δήμου  καθώς και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ (www.missionanthropos.com).
 Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την παιδίατρο των Ι.Α.Κ κ/α Θέμελη και την κ/α Υπατία Δούση –Αναγνωστοπούλου εκπρόσωπο  της οργάνωσης Αποστολή ¨ΑΝΘΡΩΠΟΣ για την ένθερμη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.