Η πολιτική “εντιμότητα” και το ήθος της “Ριζοσπαστικής Αριστεράς
Η Παράταξη “Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη”, που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη, με νέο δελτίο τύπου εξαπολύει και πάλι προσωπική επίθεση στον Δήμαρχο Ηλιούπολης προσπαθώντας να διδάξει πολιτικό ήθος.
Πάρτε μια γεύση του ήθους μιας «αριστερής» ριζοσπαστικής αυτοδιοικητικής κίνησης όπως η “Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη”:
“Όλοι ξέρουμε ποιών το εργασιακό αντικείμενο, ήταν χρόνια το βόλεμα. Ποιοι ασκούσαν καθήκοντα “θεραπενίδας” σε πολιτικά, υπουργικά και βουλευτικά γραφεία, ποιοι διόριζαν ακόμα και συγγενικά τους πρόσωπα σε δημόσιες θέσεις μέχρι πρόσφατα” και συνεχίζουν “παρά το γεγονός, λέει το δελτίο τύπου της παράταξης,” ότι γνωρίζαμε στοιχεία και “δηλώσεις” που ίσως εξοβέλιζαν από τον πολιτικό στίβο κάποιους, δεν ασχοληθήκαμε συνειδητά με τέτοιες πρακτικές”.
Είναι κατανοητή η γκεμελική μέθοδος της λασπολογίας. Λέγε, λέγε, λέγε κάτι θα μείνει. Αν έχετε πραγματικά ήθος και πολιτική εντιμότητα, μιλήστε με ονοματεπώνυμα γιατί η λάσπη που ρίχνετε δεν έχει καμία σχέση με την ηθική της αριστεράς.
Το “βέρτιγκο” που έχετε πάθει από τις πολλές πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες σας παρασύρει σε έναν ατέλειωτο κατήφορο λασπολογίας. Σε σχέση με τη δυσοσμία του πολιτικού χώρου που λέτε ότι ανήκει ο Δήμαρχος, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Η Δημοκρατική Παράταξη θα παραμείνει σταθερή στις αρχές της διδάσκοντας τι σημαίνει πραγματικά ήθος και εντιμότητα στην πολιτική.
Σε σχέση δε με την αυταρέσκεια και τον ναρκισσισμό του Δημάρχου, ρωτήστε το λαό της Ηλιούπολης, που τον εμπιστεύτηκε, αν πράγματι ισχύει αυτό που τον κατηγορείτε.

7.12.2014
Παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη”

ΥΓ. Πως με τέτοιο ήθος και εντιμότητα δεχτήκατε να προβάλετε τις θέσεις σας στην εφημερίδα “Νότια Προάστια”, η οποία εκδόθηκε προεκλογικά χωρίς να υπάρχουν στοιχεία του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου σύνταξης; Ανοίξτε εκείνη τη φυλλάδα και διαβάστε με προσοχή τη λάσπη που ρίξατε στην Παράταξη του Δημάρχου. Γιατί φαίνεται ότι έχετε μικρή μνήμη. Έχετε μνήμη μόνο γι’ αυτά που σας συμφέρουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.