48η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ηλιούπολης





O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό έργο,διοργανώνει την 48η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο (Σοφ. Βενιζέλου 114) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 09.00 έως 13.00.
Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα καθώς και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές.
Επίσης η Κοινωνική Υπηρεσία έχει δημιουργήσει Μονάδα Δοτών Αιμοπεταλίων σε συνεργασία με το προαναφερθέν νοσοκομείο.
Η καταγραφή των συμπολιτών μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν Εθελοντικά σε αυτή την μεγάλη κοινωνική προσφορά θα πραγματοποιηθεί από το Γιατρό του Νοσοκομείου που θα προϊσταται της Αιμοδοσίας του Δήμου μας.
Θερμή παράκληση όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και σοβαρότητα το κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συνειδητοποιώντας ότι η Προσφορά Αιμοπεταλίων είναι στην κυριολεξία ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.