Συνέβη στη Νέα Σμύρνη -Πώς μια γυναίκα που έκανε κατάθεση σε τράπεζα μεταφέρθηκε στην Αντιτρομοκρατική ως ύποπτη για τον Χριστόδουλο Ξηρό
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να σημάνει -λάθος, όπως αποδείχθηκε- συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Πρωταγωνίστρια, μια συγγενής του Χριστόδουλου Ξηρού και ο συνονόματος με τον καταζητούμενο τρομοκράτη αδελφός της.

Μια γυναίκα πελάτισσα της τράπεζας της Νέας Σμύρνης, γύρω στα 40, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», πλησίασε το γκισέ και απευθυνόμενη στον ταμία τού είπε πως θέλει να κάνει μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ετσι λοιπόν έδωσε τον αριθμό και θέλοντας να επιβεβαιώσει ότι είχε δώσει το σωστό αριθμό ρώτησε τον ταμία αν βγαίνει το όνομα «Χριστόδουλος Ξηρός». Ο ταμίας επιβεβαίωσε το όνομα του παραλήπτη του χρημάτων και τότε… σήμανε συναγερμός.

Δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, που βρίσκονταν για δικές τους δουλειές στην τράπεζα, άκουσαν τον διάλογο και ειδοποίησαν συναδέλφους τους των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ αμέσως η… ύποπτη απομονώθηκε στο εσωτερικό της τράπεζας.

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις και διασταυρώσεις λύθηκε η παρεξήγηση.

Η γυναίκα φαίνεται να είναι πρώτη ξαδέλφη του καταζητούμενου τρομοκράτη και έστελνε χρήματα στον αδελφό της, ο οποίος μένει στις ΗΠΑ και έχει λόγω συγγένειας το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον… Μανώλη της «17 Νοέμβρη».

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.