Αυτή είναι η ροζ βίλα του καρτέλ της κοκαϊνης στη Βούλα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το νούμερο 2 του πιο σκληρού καρτέλ κοκαΐνης της Αμερικάνικης Ηπείρου, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης σε συνεργασία με τους Αμερικανούς πράκτορες της DEA, στελεχών του ΣΔΟΕ και κλιμακίου του Λιμενικού Σώματος, κατάφεραν να εξαρθρώσουν πολυεθνικό κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης στην Ελλάδα και την Μέση Ανατολή, μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης προερχόμενες από το Καρτέλ του Μεξικού και συγκεκριμένα της Τιχουάνα.
Στη ροζ βίλα στο Πανόραμα Βούλας εντοπίστηκαν τα 230 κιλά καθαρής κοκαϊνης

Η τεράστια ποσότητα της καθαρής κόκας είχε περάσει στη χώρα μας ως εισαγωμένο φορτίο με ανανάδες και είχε εκτελωνιστεί κανονικά πριν ένα μήνα. Στη συνέχεια η βαρόνοι του καρτέλ τη μετέφεραν σε μια ροζ βίλα που είχαν νοικιάσει στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit τη βίλα την είχε νοικιάσει πριν ένα μήνα ο Μεξικανός ο οποίος ωστόσο δεν έμενε εκεί αλλά σε ένα ξενοδοχείο στην παραλιακή. Τη βίλα τη χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικο χώρο της κόκας και για να κάνει εκεί τα ραντεβού του. Γι΄αυτό και οι γείτονες δεν τον ήξεραν και δεν τον είχαν δει παρά μόνο μια φορά.

 

Από τα 230 κιλά της καθαρής κοκαϊνης μόνο τα 40 προορίζονταν για τις πιάτσες της Αθήνας και τα υπόλοιπα θα διοχετεύονταν σε χώρες του εξωτερικού.

Οι έμποροι του λευκού θανάτου κυριολεκτικά θα θησαύριζαν καθώς μόνο ένα κιλό καθαρής κόκας κοστίζει στη χονδρική 30.000 ευρώ και στη λιανική 120.000 ευρώ. Θα έβγαζαν δηλαδή περισσότερα από 27,5 εκατομμύρια ευρώ.

newsit.gr ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.