15 τόνους πατάτες μοίρασε σε ευπαθείς ομάδες ο δήμος Αλίμου (6 VIDEO)




15 τόνους πατάτες, προσφορά των παραγωγών της Νάξου, μοίρασε ο δήμος Αλίμου. Τα σακιά με τις πατάτες συγκεντρώθηκαν στο κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και από εκεί τα παραλάμβαναν οι δικαούχοι (πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, κοινωνικό παντοπωλείο, παιδικοί σταθμοί, τα συσσίτια των εκκλησιών Αγίου Παντελεήμονα και Μεταμόρφωσης του Σωτήρα και η Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”).

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος βοήθησε στη διανομή, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αρτέμης Καραμολέγκος,  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Δημήτρης Δημάκης, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η υπεύθυνη του κοινωνικού παντοπωλείου Γκόνη Κωνσταντίνα – Θεοδώρα,  η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δώρα Σύρμα και ο γραμματέας του συλλόγου τριτέκνων Αλίμου Ταξιάρχης Δήμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είπε:

“Η Ένωση Πατατοπαραγωγών Νάξου μας έδωσε δωρεάν 15 τόνους πατάτες για να τις διανείμουμε σε ιδρύματα, στα συσσίτια της εκκλησίας, στο κοινωνικό παντοπωλείο και σε διάφορες άλλες ευπαθείς ομάδες. Τους ευχαριστούμε πολύ! Η διανομή θα συνεχιστεί και αύριο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.