Νέα Σμύρνη – Limit Down Evening με μεγάλες προσφορές και κεράσματα
Mεγάλη επιτυχία είχε το  shop and taste event που διοργάνωσαν στις 10 Νοεμβρίου  καταστηματάρχες της Νέας Σμύρνης.  Η  πλατεία, η Ομήρου και οι γύρω δρόμοι γέμισαν με κόσμο, ενώ έξω από τα καταστήματα εστίασης είχαν στηθεί πάγκοι και οι ιδιοκτήτες κερνούσαν τους περαστικούς. Όλοι έμειναν  ευχαριστημένοι και γι’ αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει LIMIT DOWN EVENING στις 7 Νοεμβρίου 2014, με μεγάλες προσφορές  και κεράσματα. Οι φωτογραφίες είναι από το site neasmyrnilive.gr

Νέα Σμύρνη, 15 Οκτωβρίου 2014
Αγαπητοί συνάδελφοι
Η επιτυχία του προχθεσινού shop and taste event, το οποίο συζητήθηκε και κατέστησε γνωστή την αγορά της Νέας Σμύρνης στους καταναλωτές όλων των νοτίων προαστίων, οδήγησε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου μας στη λήψη της απόφασης να πυκνώσει τις εκδηλώσεις που προβάλλουν την αγορά μας και προσκαλούν καταναλωτές από γειτονικές περιοχές.
Στο πλαίσιο της ως άνω σκέψης αποφασίσαμε τη διενέργεια του LIMIT DOWN EVENING στις 7 Νοεμβρίου 2014, οπότε και καλυπτόμαστε κατά νόμο να κάνουμε τις μέγιστες δυνατές προσφορές. Το πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία και για πρώτη φορά διοργανώνεται από τον ίδιο τον εμπορικό σύλλογο και όχι εξωτερικές εταιρείες προκειμένου να αποφευχθούν παρανοήσεις και να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ, έχει τις εξής ιδιοτυπίες:
• ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ έως και 70% από όλα τα καταστήματα (αναλόγως είδους το κάθε κατάστημα θα κάνει τις μέγιστες δυνατές προσφορές)
• ΚΕΡΑΣΜΑ έξω από κάθε κατάστημα εδεσμάτων ή και ποτών, κατά την οργάνωση και ευθύνη του κάθε καταστήματος.
• ΠΡΟΒΟΛΗ από κεντρικό ραδιοφωνικό σταθμό πρώτης προβολής και τοπ ακροαματικότητας επί 2 εβδομάδες με χορηγία επικοινωνίας, κληρώσεις με δώρα από καταστήματα της Νέας Σμύρνης με επιτόπου παραλαβή για αύξηση της επισκεψιμότητας.
• Συντονισμό ΟΛΩΝ των καταστημάτων να παίζουν λάηβ τον ραδιοφωνικό σταθμό που θα προβάλλει εκείνο το απόγευμα το event και την αγορά της Νέας Σμύρνης
• ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ με 50 ευρώ κόστος (για την διαφήμιση και τη διοργάνωση). Μοναδικό όριο στη συμμετοχή θα είναι η ημερομηνία δήλωσής της και εξόφλησης, η οποία καταληκτικά τίθεται ως η 24η Οκτωβρίου 2014, προκειμένου να διοργανωθεί ορθά το πλάνο προβολής και τα έξοδα, αναλόγως των εσόδων που θα προκύψουν.
• ΣΥΝΔΡΟΜΗ του Δήμου Νέας Σμύρνης με πιθανή συναυλία και έτερες δράσεις προβολής, η οποία συζητείται και καταρχήν έχει συμφωνηθεί με τη δημοτική αρχή στη βάση της συνέργειας. • ΛΗΞΗ της εκδήλωσης εντός του πλαισίου του νόμιμου ωραρίου προς αποφυγή συγκρούσεων με συνδικαλιστικούς φορείς (με ελαστικότητα εννοείται ως προς την εξυπηρέτηση του τελευταίου πελάτη μας που θα εισέλθει 20.55 στο κατάστημα)
• Συνεργασία με τον κο Γιάννη Κρικρή, λόγω της τεχνογνωσίας που έχει αποκτηθεί από σχετικές διοργανώσεις, προκειμένου να έρθει σε πέρας το διαδικαστικό κομμάτι της ενημέρωσης και κατ επέκταση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες

Γιάννης Κρικρής 6972496127
Πάρις Παπαβασιλείου 6973202707
Χάρης Τυμπανίδης 6937161589

Ο Πρόεδρος Πάρις Παπαβασιλείου

Ο Γραμματέας Χάρης Τυμπανίδης

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.