“Σήκωσαν τα κάγκελα για να μην ενοχλείται εφοπλιστής” (ΗΧΗΤΙΚΟ)




Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Θάνος Ματόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ κατήγγειλε τις παράνομες εργασίες περίφραξης με κάγκελα ελεύθερης παραλίας του Καβουρίου,  για να «μην ενοχλείται» εφοπλιστής, κάτοχος ιδιοκτησίας στην περιοχή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι πιο κάτω υπογράφοντες, κάτοικοι της περιοχής Αγίου Νικολάου Βουλιαγμένης και άλλοι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έκπληκτοι διαπιστώσαμε σήμερα 16/4/2014 ότι περιφράσσεται με μεταλλικό κιγκλίδωμα μεγάλη περιοχή της ελεύθερης παραλίας επί της οδού Ηλίου από Ιφιγενείας έως Αγ. Νικολάου, με σκοπό να απαγορευτεί η πρόσβαση στη θάλασσα!

Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη περίφραξη μιας από τις ελάχιστες ελεύθερες παραλίες του Δήμου μας.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους Δημάρχους να παραστούν αύριο Μ. Πέμπτη 17/4/14 στις 6.00 μμ και να κατεδαφίσουμε ΟΛΟΙ μαζί την αυθαίρετη περίφραξη.

Ρεγγίνα Αργυράκη

Παπαιωάννου Θεοδοσία

Μπενάκη Αλέκα

Ελευθερίου Σωτήρης

Σταματίνα Κασιδόκωστα

Τεπέβλαντος Ιωάννης

Παπαιωάννου Λάμπρος

Παπαιωάννου Ιωάννης

Συγγρός Ιωάννης

Κοιλάκος Σταμάτης

Ματόπουλος Θάνος

Κορομηλά Ελένη

Παπαιωάννου Νίκος

Παπαιωάννου Ν. Ορέστηες

Ηλιοπούλου Παναγιώτα

Πετρίδου Εύχαρις-Μαρίνα

Ιωακείμ Γουλιέλμος

Πετρίδης Γιώργος

Πετρίδης Ελευθέριος

Σκούρτας Μάγδα

Μαυρουδής Λάζαρος

Γκολέμη Ιωάννα

Ηλίας Κορομηλάς

Ανδρεόπουλος Μάριος

Ανδρεόπουλος Δημήτριος

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ;

Στο κάλεσμα των συλλόγων της Βούλας για δενδροφύτευση στη Β’ Πλαζ, ο Δήμαρχος, οι υποψήφιοι και οι διάφοροι παράγοντες ανταποκρίθηκαν με τη ….συνοδεία φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων.
Ένα μήνα μετά, η Β’ Πλαζ παραμένει σκουπιδότοπος!
Ούτε ένας στοιχειώδης καθαρισμός από τα συνεργεία του Δήμου, ούτε κάποια άλλη ενέργεια για τη διεκδίκηση και την αναβάθμιση της έκτασης
Παράλληλα ο αναγκαίος καθαρισμός στο αλιευτικό καταφύγιο Βάρκιζας, εδώ και μήνες παραμένει στα χαρτιά,
Οι απαξιωτικές για το δημότη παραλείψεις επισημαίνονται , όταν λίγα μέτρα πιο κάτω από τη Β΄ πλαζ Βούλας, δίπλα σε ανεγειρόμενη βίλα μεγαλοεφοπλιστή, ο Δήμος κλείνει προκλητικά τα μάτια σε σιδερένια μάντρα που αυθαίρετα υψώθηκε δίπλα της και αποκλείει την πρόσβαση σε τεράστια αμμουδιά , στην οδό Ηλίου στη Βουλιαγμένη, ενώ ταυτόχρονα σπεύδει αμελλητί να διεκπεραιώσει τον καθαρισμό του βυθού και την επισκευή της προβλήτας, για τον ελλιμενισμό των σκαφών στην ακτή, την παρακείμενη στη βίλα!!
Για μια ακόμη φορά, δυστυχώς, οι μεγαλόστομες εξαγγελίες των δημοτικών παραγόντων για ελεύθερες ακτές και άλλα πολλά, αποδεικνύεται πως γίνονται βασικά για προπαγανδιστικούς και προεκλογικούς λόγους, ενώ οι <περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους> φαίνεται να περιορίζονται σε έργα που εξυπηρετούν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και όχι μόνο δεν προστατεύουν τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου, αλλά <εν ανάγκη..>τα αντιστρατεύονται, ακόμη και απροσχημάτιστα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.