Μετά τις καταγγελίες… έριξαν τα κάγκελα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να οικειοποιηθεί τις παραλίες της πόλης μας ή να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας

Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της ανάπλασης όλης της παραλιακής ζώνης από τη Βούλα έως τη Βάρκιζα προγραμμάτισε και ξεκίνησε εργασίες εξωραϊσμού με καθαρισμούς και φυτεύσεις στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι.
Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, που είτε θέλουν να οικειοποιηθούν τμήμα της παραλιακής έκτασης είτε επιζητούν την υποβάθμιση του Δήμου μας για ευνόητους λόγους. Έτσι, επιχείρησαν αρχικά να περιφράξουν τμήμα του χώρου και εν συνεχεία να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τις εργασίες ανάπλασης.
Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς αντέδρασε αστραπιαία με αποτέλεσμα άμεσα να απομακρυνθούν οι περιφράξεις προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες ανάπλασης.
Παρόλα αυτά κάποιοι επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους προκειμένου με απειλές και εκβιασμούς να εγκαταλείψουν το έργο και να αποχωρήσουν.
Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους ενέργεια που καταδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την πόλη, το δημότη και το περιβάλλον. Δηλώνουμε δε ότι σε πείσμα όσων αντιδρούν για μικροσκοπιμότητες ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα παραδώσουμε στους δημότες και τους κατοίκους της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ένα ελεύθερο παραλιακό μέτωπο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.