Κάγκελα σε ελεύθερη παραλία στο Καβούρι (VIDEO)




Καταγγελίες κατοίκων σταμάτησαν την περίφραξη μεγάλου χώρου στην παραλία Καβουρίου, δίπλα από τη Β πλαζ Βούλας.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο μπροστά από το πρώην ξενοδοχείο Καστέλο, το οποίο προορίζεται να γίνει κατοικίες και συνέλαβαν τον σιδερά που χωρίς άδεια τοποθετούσε κάγκελα κατά μήκος της παραλίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα συνεργείο του δήμου φύτευε αρμυρίκια, ενώ εργασίες πραγματοποιούνταν και στις κατεστραμμένες προβλήτες της παραλίας.
Στο σημείο βρέθηκαν σχεδόν αμέσως ο υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, Θάνος Ματόπουλος, καταγγέλλοντας το γεγονός.

Ο Δημοσθένης Δόγκας σχολίασε καυστικά στο facebook: «Αυτή είναι η άποψη περί ελεύθερων παραλιών του κ. Πανά«. Ο Θάνος Ματόπουλος τόνισε ότι αναμένει τη θέση της δημοτικής αρχής στο θέμα.

O Δήμος Βαμβασάκης έγραψε επίσης στο facebook: «Τελικά εκεί είναι δημοτική παραλία κ. Πανά; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; Φτάνει πια η κοροϊδία στους δημότες… Απαντήστε μας Δήμαρχε«.
Πάντως, έχει ήδη κανονιστεί για σήμερα, Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, στις 6 μ.μ. συνάντηση κατοίκων και φορέων για το θέμα στο σημείο αυτό.

(infonotia.gr)

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, κάτοικοι διαπίστωσαν την περίφραξη με τοποθέτηση μεταλλικού κιγκλιδώματος σε μεγάλη περιοχή της ελεύθερης παραλίας επί της οδού Ηλίου από Ιφιγενείας έως Αγ. Νικολάου, με σκοπό να απαγορευτεί η πρόσβαση στη θάλασσα!

Την καταγγελία των κατοίκων επιβεβαίωνει και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαμβασάκης με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ξεκίνησαν εργασίες περίφραξης της ακτής. Τοποθετούνται κάγκελα σε μήκος 200μέτρων από ιδιωτικά συνεργεία. Φορτηγά τριαξονικά τσάπες φορτωτάκια και κάθε λογής μηχανήματα βρίσκονται μέσα στην παραλία και αλλάζουν τη μορφή της. Μπάζα και χαλίκια τοποθετούνται σε δύο κατεστραμένες προβλήτες. Συνεργεία του Δήμου φυτεύουν αλμυρίκια 2 μέτρα από το κύμα.

Ο Δήμαρχος κ. Πανάς απών. Το απόγευμα παρουσιάζεται η αστυνομία και οι εργασίες σταματούν. Γίνονται προσαγωγές εργαζομένων. O Δήμαρχος συνεχίζει να είναι άφαντος!! 100 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ…….ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ…ΠΡΩΗΝ Β ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ…..ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ.ΠΑΝΑ ? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?”

Στο σημείο, κατόπιν καταγγελιών των κατοίκων της περιοχής, προσήλθαν άμεσα οι κ.κ. Ματόπουλος και Δόγκας, υποψήφιοι Δήμαρχοι.

(alkyonida-news.gr)

Πηγή φωτογραφικού υλικού: κ. Αθ. Ματόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.