Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νέας Σμύρνης – Εκδήλωση για την Διαχείριση απορριμάτων (VIDEO)




γράφει η Εριέλλα Χρυσού
Στον κινηματογράφο Σπόρτινγκ, βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνηςwww.nstv.gr, όπου ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Νέας Σμύρνης οργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση απορριμμάτων» με προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων». Μετά την προβολή, ακολούθησαν ομιλίες και συζήτηση με το κοινό.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο Θέμης Μπαλασόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο οποίος δήλωσε πως ευελπιστεί ότι η προβολή του ντοκιμαντέρ, αλλά και οι θέσεις των υπαλλήλων των ΟΤΑ, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην ομιλία, θα ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για να αντισταθούν σε επερχόμενες ιδιωτικοποιήσεις της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων με δεδομένο ότι αυτές οι κυβερνητικές πρακτικές θα λειτουργήσουν σε βάρος τόσο των δημοτών, όσο και των υπαλλήλων σε πολλαπλά επίπεδα.
Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων του δήμου, Μίλτος Παπουτσής, υποστήριξε ότι θα υπάρξει μεγάλη επιβάρυνση για τους δημότες, οικονομική αλλά και οικολογική, ενώ πρόσθεσε ότι η προσπάθειά τους για ενημέρωση των Νεοσμυρνιωτών για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα θα εξακολουθήσει δυναμικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.