Οι προεκλογικές φιέστες του “δημάρχου των έργων”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον ομογάλακτό του (και πρωτοπαλίκαρο στη στήριξη των μνημονιακών πολιτικών) Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό, μας καλούν αύριο στην προεκλογική φιέστα των εγκαινίων των 14ου και 16ου Νηπιαγωγείου και του Διασχολικού Κέντρου Γλυφάδας.

Πρόκειται βέβαια για έργα της Περιφέρειας και του πρώην ΟΣΚ που καρκινοβατούσαν εδώ και πολλά χρόνια και εντάχθηκαν μόλις τον Οκτώβρη του 2012 στο ΕΣΠΑ και έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2013.

Όμως ο κ. Δήμαρχος αντί για πανηγυρισμούς πρέπει να δώσει απαντήσεις για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας για τις στεγαστικές ανάγκες των σχολείων. Οι πολίτες περιμένουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε πολλά καυτά ερωτήματα σχετικά με τα σχολεία, όπως:

  • Τι έχει κάνει ο Δήμος για το 7ο Γυμνάσιο που στεγάζεται για πάνω από 18 χρόνια σε ακατάλληλο μισθωμένο ακίνητο, τη στιγμή που ο ΟΣΚ έχει απαλλοτριώσει, γι΄αυτό το λόγο, ακίνητο εδώ και πάνω από 12 χρόνια;
  • Τι έχει κάνει για το 3ο Λύκειο που στεγάζεται σε κτίριο στην Αργυρούπολη, τη στιγμή που ο ΟΣΚ έχει απαλλοτριώσει ακίνητο, γι΄αυτό το λόγο, εδώ και πάνω από 13 χρόνια;
  • Τι έχει κάνει ο Δήμος με τους χαρακτηρισμένους ως σχολικούς χώρους στην Τερψιθέα που χάνονται και ετοιμάζονται να πουληθούν και να οικοδομηθούν από ιδιώτες; (π.χ. Ο.Τ. 68 στη Βυζαντίου 51-53 για το 7ο Νηπιαγωγείο).

 

Γιατί κ. Δήμαρχε δεν απαλλοτριώσατε αυτά τα ακίνητα από τα χρήματα του «πρασινόσημου» και τα σκορπίσατε στη σκανδαλώδη αγορά των οικοπέδων «ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»;

 

  • Τι έχει γίνει κ. Δήμαρχε με το οικόπεδο Ο.Τ. 63Α στην Οινόης & Νέζερ που είχε παραχωρηθεί από το Υπουργείο Υγείας για το 2ο Λύκειο Γλυφάδας και που σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ για εκποίηση; Πρόκειται άλλωστε για οικόπεδο «φιλέτο» που πολλοί επιβουλεύονται.
  • Τι έχετε κάνει για το 18ο Δημοτικό Σχολείο στη Σάκη Καράγιωργα και Σοφίας Βέμπο που το «κουφάρι του» για χρόνια «κοσμεί» την περιοχή;

Κύριε δήμαρχε, καλές οι φιέστες και τα προεκλογικά πανηγύρια, αλλά τα προβλήματα παραμένουν και ζητούν επειγόντως άμεσες λύσεις. Και προφανώς, δεν αποτελούν προτεραιότητα τα έργα βιτρίνας, όπως οι ασφαλτοστρώσεις που «τόσο πολύ σας αρέσουν» και που αφειδώς σας εγκρίνει ο κ. Σγουρός. Και δυστυχώς, έχετε βρει συμμάχους και δημοτικούς συμβούλους από τους συνδυασμούς του κ. Παπανικολάου και της κ. Λυγνού που εγκρίνουν και αυτοί τη διάθεση πιστώσεων για έργα βιτρίνας και όχι για την αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών της πόλης μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι οι πολίτες της Γλυφάδας θα δώσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, την πρέπουσα απάντηση και σε σας και στους συμπαραστάτες σας.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι,  εσάς και τους κάθε λογής γυρολόγους που μετακινούνται από συνδυασμό σε συνδυασμό.

Οι πολίτες της Γλυφάδας συμπαρατάσσονται στο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» για να γίνει πραγματικότητα η  ανατροπή στο δήμο μας.

Μαζί ανατρέπουμε!  – Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294

www. anatropistiglyfada.com

 

Γλυφάδα 10 Απριλίου 2014

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.