Συλλογή τροφίμων στη Γλυφάδα




Η Εθνική Αλληλεγγύη , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προβαίνει σε μία προσπάθεια συλλογής τροφίμων, με αποδέκτες ανθρώπους που βιώνουν την οικονομική κρίση στη χειρότερη μορφή της. Για άλλη μία φορά σας καλούμε να σταθείτε πλάι μας και με τη δική σας συμπαράσταση να κάνουμε εφικτή τη δράση που αφορά στο να έχουν τα βασικά στο τραπέζι των εορτών, οι συνάνθρωποι μας και κυρίως τα παιδιά.
Με συναίσθηση ευθύνης και απέραντη ευγνωμοσύνη, απέναντι στους ένστολους και σε όλους όσους έχουν προασπίσει την πατρίδα, αυτά το Πάσχα πέρα από την καθιερωμένη επισιτιστική βοήθεια σε 800 οικογένειες, εκ των οποίων 116 είναι πολύτεκνες, θα ενισχύσουμε και οικογένειες ένστολων που βρίσκονται σε οικονομικό τέλμα. Θεωρούμε χρέος μας την έμπρακτη συμπαράσταση στις οικογένειες των βετεράνων του πολέμου της Κύπρου, που η πολιτεία δεν αναγνώρισε ποτέ τη προσφορά τους και τις οικογένειες πεσόντων στο καθήκον. Επίσης στηρίζουμε τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας “Παιδόπολη, Αγία Βαρβάρα” που φιλοξενεί ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
Στα πλαίσια της δράσης «Δίνουμε το ΠΑΡΟΝ» και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, πραγματοποιούμε προσπάθεια συλλογής τροφίμων το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, από τις 10 π.μ – 6 μ.μ στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στη πλ. Γλυφάδας. Η οποιαδήποτε προσφορά σε αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι και όσπρια, όσο μικρή και αν είναι, θα βοηθήσει αυτές τις οικογένειες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, αλλά και τα παιδιά ειδικότερα, να περάσουν υποφερτά τις ημέρες του Πάσχα.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη καλή σας διάθεση. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.
Μετά τιμής
Για την Εθνική Αλληλεγγύη
Χριστίνα Σιδέρη
Πρόεδρος Δ.Σ

* Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει με ενεργά και η δημοτική παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου “Η Γλυφάδα μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.