Η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του Γιάννη Κωνσταντάτου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση, πανηγυρικό κλίμα και έκδηλος ενθουσιασμός, ήταν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των δύο ανοιχτών εκδηλώσεων του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στο Ελληνικό (8/4) και στην Αργυρούπολη (10/4) για την παρουσίαση από των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» του οποίου είναι επικεφαλής.

Ολοι οι ελεύθεροι χώροι μπροστά και γύρω από τα δύο Εκλογικά Κέντρα είχαν από νωρίς καταληφθεί από τους δημότες, οι οποίοι – είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό του κλίματος – παρέμειναν στις θέσεις τους για πολύ ώρα μετά το τέλος το τέλος της κάθε μία εκδήλωσης για να δουν από κοντά και να χαιρετίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους δημότισσες και τις δημότισσες για τη εντυπωσιακή και μαζική παρουσία τους, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που επιτέλεσε μαζί με τα στελέχη του από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τελευταία 3,5 χρόνια, πάντα δίπλα στο δημότη και τα προβλήματά του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ως αξιωματική αντιπολίτευση, ασκούμε εδώ και 3,5 χρόνια, με συνέπεια και συνέχεια, δημιουργική κριτική και αυστηρό έλεγχο στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Συμπαρασταθήκαμε σε όσες αποφάσεις και δράσεις της μας βρήκαν σύμφωνους, αντιταχθήκαμε και διαμαρτυρηθήκαμε έντονα σε παραλείψεις, αστοχίες και αδιαφανείς διαδικασίες. Παράλληλα, αναλάβαμε πολλές πρωτοβουλίες, στεκούμενοι πάντα στο πλευρό των δημοτών, των ανέργων, των ευπαθών ομάδων, των εργαζομένων», είπε….
Στη συνέχεια άσκησε οξύτατη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία, όπως τόνισε, δεν μελέτησε και δεν εκτέλεσε ούτε ένα δικό της έργο, δεν έφερε ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του δήμου, ενώ έκανε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αδιαφανείς απ’ ευθείας αναθέσεις, απαξίωσε εντελώς τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της Αργυρούπολης που παρέλαβε, διαίρεσε, αντί να ενώσει, τους δημότες σε δύο κατηγορίες με άνισα τέλη – με πολύ ακριβότερα εκείνα της Αργυρούπολης – και, τέλος, οδήγησε τον ενιαίο δήμο στη μιζέρια, στο τέλμα, στο αδιέξοδο και στην ανυποληψία.

«Το μόνο που έκανε αυτή η διοίκηση, ήταν οι συνεχείς διαμαρτυρίες της στους δρόμους, με πανό και ντουντούκες, ακόμη και μπροστά από τις παρελάσεις των παιδιών μας, ξοδεύοντας αφειδώς πολλές χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του δήμου, κατηγορώντας τους πάντες, ακόμη και εμάς, για το χάλι του δήμου, που εκείνη προκάλεσε» τόνισε καταχειροκροτούμενος.

«Κάτω από τον ίδιο ουρανό και μέσα στην ίδια κρίση των μνημονίων βρίσκονται, εκτός από εμάς, και άλλοι δήμοι, όπου όμως οι δήμαρχοί τους έκαναν σημαντικά έργα για τους δημότες τους» είπε και πρόσθεσε με έμφαση καταχειροκροτούμενος διαρκώς «Ποιος άραγε εμπόδισε τον Δήμαρχο να ιδρύσει ένα Κοινωνικό Παντοπωλείο, ένα Δημοτικό Κέντρο Υγείας, τη Δημοτική Συγκοινωνία και πολλά άλλα που έκαναν οι γειτονικοί μας δήμοι, αλλά και δεκάδες άλλοι; Ποιος εμπόδισε τον Δήμαρχο να υποβάλει για χρηματοδότηση τις έτοιμες μελέτες που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση για την διαμόρφωση και ανακούφιση των περιοχών γύρω από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, όπως έκαναν άλλοι δήμοι; Ποιος εμπόδισε τον Δήμαρχο να διεκδικήσει έστω και 1 € από τα 85 εκ € που μοιράσθηκαν συνολικά πριν μερικούς μήνες όλοι οι άλλοι γύρω δήμοι;»

Αναφέρθηκε εν συντομία στο Πρόγραμμα των 10 βασικών προτάσεων- στόχων του για τον δήμο την προσεχή 5ετία, που πρώτη κυκλοφόρησε και έθεσε σε δημόσια διαβούλευση η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» από τον περασμένο Φεβρουάριο και στη συνέχεια μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα παρουσίασε έναν-έναν όλους τους υποψήφιους (-ες) δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του, νέα, ικανά, έμπειρα και καταξιωμένα επαγγελματικά στελέχη, από όλους τους πολιτικούς χώρους, που συγκροτούν μια πλατιά και ισχυρή συμμαχία, που θα αναλάβει να αναγεννήσει τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 ψηφίζουμε τη Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει την πόλη μας για τα επόμενα 5 κρίσιμα χρόνια. Οφείλουμε λοιπόν στον εαυτό μας, στους γονείς και στα παιδιά μας να σκεφτούμε σοβαρά και με αποκλειστικά τοπικά κριτήρια τις επιλογές μας. Σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να δώσετε τη σκυτάλη σε μια νέα γενιά που έχει όραμα, γνώση, ικανότητα και αισιοδοξία, για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας» υπογράμμισε με έμφαση ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος στο τέλος της κάθε εκδήλωσης εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων των δημοτών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.