Γέμισε με τρόφιμα η Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας για το Πάσχα
 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των ενοριτών του Αγίου Νεκταρίου Βούλας, όπου  όλη τη «βουβή» εβδομάδα, συγκέντρωσαν τρόφιμα και εξόπλισαν την Τράπεζα Αγάπης της Ενορία μας περισσότερο σε ποσότητα και σε είδη, από ποτέ. Αξιοσημείωτη είναι η γενναία  προσφορά επιχειρηματία της περιοχής μας, ο οποίος πρόσφερε 18 ολόκληρα αρνιά νωπά και αντίστοιχα κοκορέτσια, άλλος ενορίτης ένα τόνο μακαρόνια και επίσης  Φούρνος της Βούλας, προσέφερε  18 πασχαλινά τσουρέκια .
Με αυτό τον τρόπο οι 18 μέχρι τώρα οικογένειες – δικαιούχοι της Τράπεζας  Αγάπης του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορία μας, το Σάββατο του Λαζάρου, θα λάβουν πολλά τρόφιμα καθώς και σεβαστό οικονομικό βοήθημα, για να κάνουν  Πάσχα, αλλά και να περάσουν και τις δύο εβδομάδες που θα είναι κλειστή, καθότι θα ανοίξει πάλι η Τράπεζα το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.
  Κατ’ εξαίρεση πριν τα Χριστούγεννα και πριν το Πάσχα, η Τράπεζα Αγάπης του Ναού μας ανταποκρίνεται και σε περιπτώσεις έκτακτες εκτός Ενορίας που ζητούν βοήθεια.
    Κλείνοντας, ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους βοήθησαν για να φτάσουμε σε αυτό το ικανοποιητικό αποτέλεσμα και προσφοράς, αλλά και των μελών της Τράπεζας  Αγάπης για την τακτοποίηση και διαχείριση της βοήθειας , για να φτάσει στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με τον καλύτερο και πιο διακριτικό  τρόπο.
                  Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση!!!
Ο Υπεύθυνος Νεότητος και Φιλοπτώχου Ταμείου
του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας
π. Αντώνιος  Χρήστου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.