Oι 4 δεσμεύσεις του Παπανικολάου για τον ΑΝΟΓ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στον Α.Ν.Ο.Γ. βρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προκειμένου να συζητήσει με την διοίκηση τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το διακεκριμένο σωματείο της πόλης μας.Ο κ. Παπανικολάου δεσμεύτηκε για 4 άμεσες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής προκειμένου το ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο της πόλης μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε εθνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα:·Μεριμνούμε για τη διάθεση, κατά προτεραιότητα, περισσότερου χώρου αλλά και χρόνου του κλειστού κολυμβητηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Γλυφάδας ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο τεράστιος αριθμός αθλητών που έχει ο Α.Ν.Ο.Γ. στις τάξεις του.

·Προωθούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη σύνδεση του ανοικτού κολυμβητηρίου του Α.Ν.Ο.Γ. με το δίκτυο φυσικού αερίου, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία του όλο το χρόνο και μειώνοντας αισθητά το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων του.

·Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα μαζικού αθλητισμού κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και αντισφαίρισης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου μέσω των οποίων θα ωφεληθούν όλοι οι δημότες της Γλυφάδας.

·Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, υποβάλλουμε προτάσεις χρηματοδότησης για την ένταξη του Α.Ν.Ο.Γ. σε ευρωπαϊκά προγράμματα αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.