Η συμμετοχή του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο “Let’s Do it Greece 2014”




Let's do it!

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου θα συμμετάσχει και φέτος, για δεύτερη φορά, στη δράση Let’s Do it Greece 2014, η οποία αποτελεί το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού Let’s Do it World, που φέτος θα διαρκέσει μια εβδομάδα και θα κορυφωθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014,προκειμένου έτσι να μπορούν να συμμετάσχουν τα σχολεία και οι δήμοι όλης της χώρας.
Φορείς της πόλης,όπως σχολεία, αθλητικά σωματεία, πολιτιστικοί και εξωραϊστικοί σύλλογοι συμμετέχουν στην εκστρατεία Let’s do it Greece 2014 και πραγματοποιούν δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και καθαρισμού σε όλη την πόλη, τις γειτονιές, τα σχολεία.

Στόχος μας είναι να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις σε κάθε γωνιά της πόλης. Είναι ένας στόχος δύσκολος, που όμως μετά από τη θερμή ανταπόκριση των φορέων του Δήμου και την ενεργή συμμετοχή όλων, πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε και φέτος να τον κάνουμε πραγματικότητα!
Πέρσι, με θερμή συμμετοχή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας σχολεία, φορείς και πολίτες και έτσι πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε ολόκληρη την πόλη 17 διαφορετικές δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και καθαρισμού.
Φέτος, 22 ξεχωριστές Περιβαλλοντικές Δράσεις, απλωμένες σε ολόκληρη την πόλη θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω πίνακα και είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε μαζί μας σε όποια θέλετε!
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με αφορμή την πανελλαδική δράση Let’s Do it Greece 2014 για μια πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη. Μια πόλη που αξίζει σε όλους μας και στα παιδιά μας.

 

 Φορείς του Δήμου που συμμετέχουν στη δράση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.