Ενώνει και συσπειρώνει συνεχώς νέες δυνάμεις η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»




(enomenipoli.gr)

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ:

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση των σημαντικών στελεχών της πόλης μας που υπογράφουν το κείμενο στήριξης στην Ενωμένη Πόλη.
Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν σύντομα όλοι όσοι έχουν την ίδια αγωνία με μας για το μέλλον της πόλης μας αλλά κυρίως το ίδιο όραμα για το πως θα την Αναγεννήσουμε.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΝΤΕΣ

Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι ίσως οι κρισιμότερες των τελευταίων χρόνων, και είναι μοναδική ευκαιρία για τους πολίτες να επιλέξουν, να ισχυροποιήσουν αυτούς που εγγυώνται μια σύγχρονη και ανεξάρτητη από κομματικές δεσμεύσεις αυτοδιοίκηση.

Ο δικαιολογημένος θυμός και η ανείπωτη οργή που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία θα πρέπει να μετατραπεί σε δύναμη δημιουργίας και ουσιαστικής ανανέωσης όλων των πολιτικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων και όχι σε ιδεοληψίες που μας έχουν φέρει σ’ αυτή τη δύσκολη θέση.

Στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης ανταποκριθήκαμε θετικά δίχως όρους αλλά με μοναδική προϋπόθεση, την αυτοδιοικητική δράση, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και χρίσματα.
Με ανοιχτούς ορίζοντες, γερά θεμέλια, αδιαπραγμάτευτες αξίες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Μια συμπόρευση όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων της πόλης μας στον κοινό αγώνα ενάντια σε ένα περιχαρακωμένο από ιδεοληψίες «σύστημα διοίκησης» του δήμου και που δυστυχώς παρέσυρε στη δίνη του το Δήμο μας Ελληνικό – Αργυρούπολη σε πλήρες τέλμα και αδιέξοδα.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την καταστροφική πορεία του Δήμου μας και να δώσουμε ελπίδα ξανά στους πολίτες για την αξία του θεσμού αλλά και ως μοχλός ανάπτυξης και φορέας κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Γιατί οι κοινωνίες μόνο όταν είναι ενωμένες πηγαίνουν από νίκη σε νίκη.

Στις προσεχείς μέρες, με νεότερη ανακοίνωση μας, θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κοινή μας κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις οποίες θα συμμετέχουν στελέχη της ανεξάρτητης κίνησης μας, αλλά και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Βάλλας Γεώργιος

Γαζής Μιχαήλ

Ευφραιμίδης Μάνθος

Ιασωνίδης Φώτης

Κοσικίδης Γεώργιος

Κυρίμης Αλέξανδρος

Μαθιουδάκης Ρόνης

Μηνόπουλος Κωνσταντίνος

Μπούτλας Γεώργιος

Πετράς Γεώργιος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.