Νέα Προνόμια Υγείας για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη στα 3Β
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Νέα προνόμια και παροχές στον τομέα της υγείας για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη εξασφαλίστηκαν, μετά τη συνεργασία που ξεκινά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών – Κλινική Π. Φαλήρου.
Με βάση τη συνεργασία αυτή, οι κάτοχοι της Κάρτας Δημότη έχουν δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π. Φαλήρου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Χειρούργο) 24ώρες το 24ώρο 365 ημέρες το χρόνο. Παράλληλα, παρέχεται από τη Νοσοκομειακή Μονάδα έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στο Ιατρικό Π. Φαλήρου, προνομιακές τιμές και ειδικές εκπτώσεις στις Διαγνωστικές εξετάσεις, σε check-up για άνδρες και γυναίκες και στα έξοδα νοσηλείας, καθώς και δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση εισαγωγής στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι παροχές του Ιατρικού Αθηνών ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών των Δημοτών (Α΄ Βαθμού συγγενείας).

Ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης Σ. Πανάς ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για την απόφασή της να συνεργαστεί με το Δήμο και το πρόγραμμα της Κάρτας Δημότη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η συνεργασία του Δήμου μας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια στον τομέα της υγείας για τους κατοίκους του Δήμου μας, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δωρεάν παροχές υγείας αλλά και υπηρεσίες με μειωμένο τιμολόγιο. Αναγνωρίζοντας πάντα τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ως Δήμος αναζητούμε νέες ευκαιρίες και συνεργασίες, ώστε να παρέχουμε στους Δημότες μας κάθε δυνατότητα βελτίωσης της καθημερινότητάς τους, δίνοντας έμφαση σε σημαντικούς τομείς όπως η υγεία.
Παράλληλα, με το πρόγραμμά μας «Κάρτα του Δημότη» έχουμε δημιουργήσει μια αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στους Δημότες μας και σε επιχειρήσεις της περιοχής μας από την οποία επωφελούνται όλοι».

Για τους όρους και τα προνόμια συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Π. Φαλήρου, όσο και για τις υπόλοιπες προσφορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, οι οποίες θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται διαρκώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.vvv.gov.gr/index.php/item/1232.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.