«Έφυγε» από την ζωή η Nεοσμυρνιώτισσα Τζένη Βάνου!




(newsit.gr)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 χρόνων άφησε σήμερα το πρωί στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά η Τζένη Βάνου βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η τραγουδίστρια με την συγκλονιστική φωνή έχασε τη μάχη με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ το καλοκαίρι έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.
Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο TLIFE η διοίκηση του νοσοκομείου Μεταξά, στο οποίο πέθανε σήμερα το πρωί. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευη 11.30 στο Α’  Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

Η μάχη με τον καρκίνο
Αν και ήταν ένας πολύ γλυκός και αγαπητός άνθρωπος, η Τζένη Βάνου είχε περάσει πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Η κατάσταση της υγείας της, μάλιστα είχε επιβαρυνθεί πολύ λόγω του καρκίνου. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο και είχε δηλώσει πως θα το πάλευε ως την τελευταία στιγμή, δίνοντας τη δική της μάχη.

Σε συνέντευξή της στην Espresso, το 2013 είχε αποκαλύψει: “Δεν φοβάμαι να το πω: ναι έχω καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα και τον προλάβαμε ένα χιλιοστό πριν ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές… Δεν το κρύβω ότι όταν κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ, έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου και κυρίως η κόρη μου που πηγε να …πεθάνει όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο”.
Το χειρουργείο που είχε κάνει τότε είχε πάει καλά και για κάποιο διάστημα, φαινόταν να έχει ξεπεράσει σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα υγείας. Αλλά, δυστυχώς, πέντε μέρες πριν τα γενέθλιά της η Τζένη Βάνου δεν κατάφερε να κερδίσει την άνιση μάχη που έδινε.
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε
Εκτός, από τα προβλήματα υγείας, όμως λίγο νωρίτερα η Τζένη Βάνου είχε αντιμετωπίσει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα που την είχαν καταβάλει.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες από τη ζωή της στο TLIFE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.