Πρώτα η Ηλιούπολη – ο απολογισμός και οι νέοι υποψήφιοι (VIDEO)




Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», την Κυριακή 26/1/14, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας.
Στο Συνέδριο, του οποίου προήδρευε ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Γιώργος Μάρκου, απηύθηναν χαιρετισμό ο κ. Κώστας Αθανασόπουλος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη κου Γ. Σγουρού και ο κ. Δημήτρης Σιβρής, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ηλιούπολης. Χαιρετισμό επίσης απέστειλαν ο κ. Κώστας Μπούρας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Ηλιούπολης, και ο κ. Κώστας Αδαμόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος.
Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Γραμματέας της παράταξης, κ. Γιάννης Ατζινάς, και ακολούθησε η παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής κατά τη διάρκεια της θητείας της, καθώς και οι προγραμματικοί στόχοι της παράταξης για την επόμενη τετραετία, από τον κ. Παπαγεωργίου, Τεχνικό Σύμβουλο του Δημάρχου. Εν συνεχεία, και μετά την ανάγνωση από την δημοτική σύμβουλο, κα Χριστίνα Σερέτη, της Διακήρυξης της παράταξης, έλαβαν τον λόγο σύνεδροι, που διατύπωσαν την άποψη και τις προτάσεις τους, εν όψει και της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Ο Δήμαρχος της πόλης μας και Πρόεδρος της παράταξης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, κατά το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου, αναφέρθηκε στους στόχους της παράταξης, τονίζοντας ότι η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» δρα με μοναδικό κριτήριο την ευημερία της πόλης μας και των ανθρώπων της, κάτι που αποτελεί ομόφωνο αίτημα των πολιτών στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, και αποδεικνύεται από την μέχρι τώρα άσκηση της διοίκησης του Δήμου, η οποία χαρακτηρίζεται από τη λήψη αποφάσεων χωρίς κομματικά κριτήρια και μικροπολιτικές ή προσωπικές επιδιώξεις και από την προώθηση συναινετικών διαδικασιών σε όλους τους τομείς και διαρκούς διαλόγου με όλους τους φορείς και τους δημότες. Στο πλαίσιο αυτής της κύριας κατευθυντήριας γραμμής, στην οποία προτίθεται η παράταξη να κινηθεί και κατά την επόμενη θητεία της, εάν κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, απ’ όλο το φάσμα του δημοκρατικού πολιτικού τόξου, να συσπειρωθούν στο πλευρό της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», ανεξαρτήτως πολιτικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σχέδιο οκταετούς ανασυγκρότησης της πόλης μας, το οποίο είχε εξαγγελθεί κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, και να συνεχιστεί το δημιουργικό έργο της Δημοτικής Αρχής, που έχει σαν μοναδική προτεραιότητα το καλό της πόλης μας.
Τέλος ανακοίνωσε ότι όλοι οι ήδη εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, θα είναι και πάλι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εάν το θελήσουν, και παρουσίασε δέκα νέους υποψηφίους, που αποφάσισαν να ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας, στο πλευρό της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», ενώ, όπως είπε, στην πορεία θα ανακοινώνονται και άλλα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που θα θελήσουν να ταχθούν στη μάχη που δίνει η παράταξή μας.
Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν είναι οι:
1. Γεωργίου Δημήτρης, ναυλομεσίτης και πρώην αθλητής υδατοσφαίρισης
2. Γιαννόπουλος Θέμης, υπάλληλος στην Αγροτική Ασφαλιστική και Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ
3. Ζώρης Νίκος, δικηγόρος- συγγραφέας
4. Κακριδώνης Παναγιώτης, μαθηματικός
5. Κορμά Δήμητρα, πτυχιούχος του τμ. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Αθηνών
6. Κουρή Μαρία, γιατρός
7. Μπασούρης Μαρίνος, μεταπτυχιακός φοιτητής στη Δημόσια Οικονομική και Πολιτική του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
8. Τριπόδης Χρήστος, ηθοποιός
9. Χοστικίδη Ελεάννα, ρεφλεξολόγος
10. Ψυρρόπουλος Στάθης, φιλόλογος
Στο Συνέδριο συμμετείχαν επίσης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κοι Προμπονάς Ιάκωβος και Ζαννιάς Αναστάσης, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, κοι Γεωργάκης Δημοσθένης, Αντώνης Γαλαίος, Αποστολόπουλος Χρήστος, Λούης Δημήτρης, Γκανά Μυρσίνη, Γιαννόπουλος Ευστάθιος, Κουρέτσης Θανάσης, Μαντζιαβάς Παναγιώτης και Μυρισιώτη Αρετή, ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης, Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος, ο κ. Βασιλόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΛΤΑ, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Σίσκος Γιώργος, ο τραγουδοποιός κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο κ. Φωτόπουλος Ανδρέας από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου οι εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων της πόλης μας, κοι Λυκογιάννης Γιώργος, Σταμέλος Μίλτος, Πριόβολος Νίκος, Πιπερίδης Κώστας και πλήθος εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.