Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γλυφάδα, λόγω εργασιών




Λόγω εκτέλεση εργασιών κατασκευής αγωγού ομβρίων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, του Δήμου Γλυφάδας, κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2014 έως και 25-3-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

Α΄ ΦΑΣΗ:

1.Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κύπρου, στο τμήμα της 800μ. περίπου πριν τη συμβολή της με την οδό Αγ. Νεκταρίου και μέχρι αυτήν, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

2.Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Κύπρου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Νεκταρίου έως 100μ. περίπου μετά την οδό Δωδεκανήσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα και 100μ. περίπου μετά την οδό Δωδεκανήσου θα επανέρχεται κανονικά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

3.Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύπρου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Νεκταρίου έως 100μ. περίπου μετά την οδό Δωδεκανήσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

4.Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στην Λ. Κύπρου, στο τμήμα της 100μ. περίπου μετά την οδό Δωδεκανήσου έως τον κόμβο Γ. Γεννηματά-Γούναρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Βυζαντίου, αριστερά Δαρδανελλίων, αριστερά Αγίου Νεκταρίου, δεξιά Λ. Κύπρου και στη συνέχεια κανονικά.

Β΄ ΦΑΣΗ:

1.Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύπρου, στο τμήμα της 800μ. περίπου πριν τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νεκταρίου έως 100μ. περίπου μετά τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

2.Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στην Λ. Κύπρου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Νεκταρίου έως τον κόμβο Γ. Γεννηματά-Γούναρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Βυζαντίου, αριστερά Δαρδανελλίων, αριστερά Αγίου Νεκταρίου, δεξιά Λ. Κύπρου και στη συνέχεια κανονικά.

Α΄ & Β΄ ΦΑΣΗ:

1.Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στην οδό Δωδεκανήσου, στο τμήμα της από την οδό Γ. Γεννηματά έως την Λ. Κύπρου.

2.Αντιδρόμηση της οδού Αγίου Νεκταρίου, στο τμήμα της από την οδό Δαρδανελλίων προς και μέχρι την Λ. Κύπρου.

3.Μονοδρόμηση της οδού Γ. Γεννηματά, στο τμήμα της από την Δωδεκανήσου προς και μέχρι την οδό Αγίου Νεκταρίου.

4.Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ/ώρα στην Λ. Κύπρου, στις οδούς Γ. Γεννηματά και Γούναρη, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

5.Απαγόρευση του προσπεράσματος στην Λ. Κύπρου στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.