Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλιούπολης, τη Δευτέρα, 20 Γενάρη, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους Δ. Κιντής.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Αναψυκτηρίου συναντήθηκαν παλιοί και νέοι φίλοι του αγαπημένου αθλήματος, σε μια ζεστή βραδιά, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η διοίκηση του Συλλόγου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, Ιωάννη Στέφα, ο οποίος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για την ένωση και δραστηριοποίηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του αθλήματος στην πόλη μας, ενώ το «παρών» έδωσε και όλη η αθλητική κοινότητα της πόλης.
Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Χαμαράκης, στον οποίο ο Σύλλογος απένειμε και τιμητική πλακέτα, για το έργο και την προσφορά του στην πόλη μας, και την οποία ο Σεβασμιότατος αποδέχθηκε με ειλικρινή συγκίνηση.
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στον Δήμαρχο Ηλιούπολης, Βασίλη Βαλασόπουλο, για τη βοήθεια και συμπαράστασή του στο έργο του Συλλόγου, στον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, Θέμη Γιαννόπουλο, για την έμπρακτη στήριξή του σε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου, στον συμπολίτη μας παραολυμπιονίκη αθλητή , Νικόλαο Πανανό, για το ολυμπιακό έπαθλο με το οποίο τίμησε την πόλη μας και σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, για το ήθος και την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ιωάννης Στέφας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του Συλλόγου και στο ζωντανό παράδειγμα που δίνουν οι παλαίμαχοι στους νεότερους αθλητές, διατηρώντας ακμαίο το αληθινό αθλητικό πνεύμα και ήθος, μακριά από προσωπικούς ανταγωνισμούς και από τα φαινόμενα εκφυλισμού που παρατηρούνται στις μέρες μας, και ευχαρίστησε από καρδιάς τη Δημοτική Αρχή για την πολύτιμη βοήθειά της στη δράση του Συλλόγου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, Θέμης Γιαννόπουλος, οι οποίοι τόνισαν ότι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έχουν, και θα συνεχίσουν να έχουν, την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ζωντανό το υγιές αθλητικό ιδεώδες.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης μας που έχουν φύγει από κοντά μας.
Τέλος ανακοινώθηκε, ότι ο Σύλλογος θα επεκτείνει την κοινωνική του δράση, με συγκέντρωση τροφίμων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για τη διάθεσή τους σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.