Ύποπτα παιχνίδια στο facebook ενόψει των Δημοτικών Εκλογών στο Άλιμο




 

Περίεργα παιχνίδια άρχισαν να παίζονται στον Άλιμο εν όψει των Δημοτικών Εκλογών. Μια ύποπτη ανάρτηση στο facebook “φορτωμένη” με λάσπη δημιουργεί ερωτηματικά και αναστάτωση στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Αλίμου. Κάποιο “Κίνημα εθελοντικών δραστηριοτήτων”, αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο τα σχολεία του Αλίμου έχουν γεμίσει με δυσλεκτικά παιδιά με “μαϊμού¨χαρτιά από το Νοσοκομείο Παίδων!

Μάλιστα κοινοποίησε το δημοσίευμα στα e-mail των γονέων (που τα βρήκε άραγε;) και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλίμου. Στη συγκεκριμένη σελίδα δεν αναγράφονται τα ονόματα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το ”Κίνημα εθελοντικών δραστηριοτήτων” παρά μόνο ο τόπος καταγωγής του δημιουργού της (Τόπος καταγωγής: Náfplio, Greece).

Σε άλλες αναρτήσεις υπάρχουν αρνητικά σχόλια και αναφορές εναντίον του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανoύ και της δημοτικής συμβούλου Κλέας Μανωλαράκη. Δηλαδή από ότι φαίνεται στο στόχαστρό του έχουν μπει η παράταξη του Ορφανού και κάποιοι γονείς από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων!

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Δήμος Αλίμου – Περιφέρεια Αττικής

Παιδεία , ο Δήμος με τα περισσότερα δυσλεξικά παιδιά ! γέμισε η περιοχή με Δυσλεξικά παιδιά και τα χαρτιά του Νοσοκομείου Παίδων ; Δεν υπάρχει Γυμνάσιο η  Λύκειο που να μην έχει σε κάθε τάξη τουλάχιστον ένα παιδί με ”ΔΥΣΛΕΞΙΑ” αλλά ψάχνοντας λίγο το θέμα είδα ότι τα εξυπνότερα παιδιά, με άριστες επιδόσεις στον αθλητισμό και χιλιάδες ώρες στο FECEBOOK,έχουν εξασφαλίσει και ένα χαρτί δυσλεξίας , πηγαίνουν ως τουρίστες στο σχολείο , δεν γράφουν διαγωνίσματα και περνούν την τάξη με τα προφορικά με ένα 15/16 ως γενικό βαθμό.

Δεν μπορεί ένα παιδί δυσλεξικό να είναι στο FACEBOOK επί 24ώρου βάσης σχεδόν να γράφει και να στέλνει μηνύματα ,εκατοντάδες γραπτά μηνύματα την ημέρα και να περνά την τάξη χωρίς γραπτά διαγωνίσματα με συμπάθεια εκ μέρους των καθηγητών, εκμεταλλευόμενο τον ανθρώπινο χαρακτήρα και την ευαισθησία των καθηγητών και τα υπόλοιπα παιδιά η άλλοι μαθητές της τάξης να τρέχουν επί ώρες σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα και τα δήθεν δυσλεξικά του FACEBOOK να λειτουργούν εις βάρος των άλλων παιδιών και επί χρόνια με το δήθεν χαρτί του Νοσοκομείου παίδων για την δυσλεξία , που πολλά πιθανόν να είναι σαν τις συντάξεις, ΜΑΙΜΟΥ.
Με το νέο Λύκειο και την νέα νομοθεσία τι θα γίνει αγαπητοί υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας αν συνεχιστεί αυτή η διάκριση θα πρέπει όλα τα παιδιά να τρέξουν για την δυσλεξία για να μην γράφουν στα διαγωνίσματα και να πληρώνουν τα χιλιάδες ΕΥΡΩ , οι Γονείς σε ιδιαίτερα μαθήματα.. Αμέσως πρέπει να σταματήσει εδώ αυτό το παιχνίδι της Δήθεν Δυσλεξίας και να βοηθηθούν περισσότερο τα παιδιά που πράγματι έχουν ανάγκη και υπάρχει Δυσελεξία και ΟΧΙ ή καλύτερα να απορριφθούν αμέσως οι μαιμού περιπτώσεις, δυσλεξίας.

Μόνο μια επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας με Ιατρούς ειδικότητας μπορεί να δώσει λύση στην παρα-παιδεία και στα κυκλώματα που πιθανόν να υπάρχουν στο Νοσοκομείο Παίδων γιατί πολλά από αυτά τα πιστοποιητικά ίσως είναι λόγω φιλίας η γνωριμίας και εδόθησαν παράνομα και εις βάρος των υπόλοιπων μαθητών.

Επανεξέταση, όλων αυτών των πιστοποιητικών από επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας με αρμόδια στελέχη από την κάθε Διεύθυνση εκπαίδευσης και εξειδικευμένων Ιατρών ειδικότητας, για μια καλύτερη και δικαιότερη Παιδεία.

ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Δυο από τους γονείς που έχουν δυσλεξικά παιδιά, ο Δημήτρης Καπόπουλος και ο Χρήστος Μπούρδος, έστειλαν στο e-mail του “Κινήματος εθελοντικών δραστηριοτήτων” επιστολές και ζητούν εξηγήσεις. Αν δεν πάρουν απάντηση θα απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να σταματήσει η παρα-παιδεία, να βρεθούν όλα οι μαιμού πιστοποιημένοι μαθητές και οι εκδότες των πλαστών πιστοποιητικών, αλλά τα επιχειρήματα περι FACEBOOK και των άριστων επιδόσεων στον αθλητισμό και εξυπνάδας, δείχνουν ότι μάλον έχετε άγνοια περί δυσλεξίας. Γιατί ο δυσλεκτικός να μην έχει άριστες επιδόσεις στον αθλητισμό???!!! Γιατί ο δυσλεκτικός να μην χρησιμοιποιήσει τον ορθογράφο που υπάρχει ενσωματομένος σε όλες τις εφαρμογές επεξεργασείας κειμένου(και που τον χρησιμοποιούν όλοι)??!! Και ποιός σας είπε ότι ο δυσλεκτικός υπολείπεται σε εξυπνάδα έναντι των μη-δυσλεκτικών??!!!
Θα ήταν χρήσιμο να μας λέγατε και ποιοί είστε και ποιά η δράση σας γιατί εγώ προσωπικά δεν σας γνωρίζω και ούτε βρήκα και καμμία αναφορά στο αρκετά αόριστο “ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ”.
Με πολλές επιφυλάξεις
Μπούρδος Χρήστος

Ανώνυμε συντάκτη του κειμένου

Ως πατέρας παιδιού με δυσλεξία εκφράζω την αποστροφή μου για το λιβελογράφημα σας .

Έαν δεν αποκαλύψετε την ταυτότητα σας εντός 24 ωρών θα απευθυνθώ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος .

Αναρωτιέμαι δε , που και πως βρήκατε αυτή την λίστα αλληλογραφίας .

Προφανώς αγνοείτε τι είναι η δυσλεξία , αλλά γνωρίζετε καλά τι είναι η ανοησία και η βλακεία .

Δημήτρης Καπόπουλος

Δείτε την παρακάτω λίστα με ονόματα κάποιων δυσλεκτικών .
· Tom Cruise (Αμερικανός ηθοποιός)
· Orlando Bloom (Αμερικανός ηθοποιός)
· Steve Jobs (Ιδρυτής της εταιρείας υπολογιστών Apple)
· Cher (Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια)
· Walt Disney (Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός)
· Thomas Edison (εφευρέτης και επιχειρηματίας)
· Tracey Gold (ηθοποιός)
· General George Patton (στατηγός του Αμερικάνικου στρατού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο)
· Salma Hayek (ηθοποιός)
· Nelson Rockefeller (Αμερικανός πολιτικός)
· Jewel (τραγουδίστρια)
· Pablo Picasso (Ισπανός ζωγράφος)
· Keira Knightley (Αμερικανίδα ηθοποιός)
· George Burns (Αμερικανός ηθοποιός)
· Hans Christian Anderson (Δανός συγγραφέας)
· Patrick Dempsey (Αμερικανός ηθοποιός)
· Lewis Carroll (Βρετανός συγγραφέας)
· Noel Gallagher (μουσικός)
· Leonardo da Vinci (Ιταλός αρχιτέκτονας, μουσικός, ανατόμος, εφευρέτης, μηχανικός, γλύπτης και ζωγράφος της Αναγέννησης)
· Magic Johnson (Αμερικανός μπασκετμπολίστας)
· Richard Branson (Βρετανός επιχειρηματίας)
· John Lennon (Βρετανός μουσικός)
· Sir Winston Churchill (Βρετανός πολιτικός)
· Gustave Flaubert (Γάλλος νομπελίστας)
· Scott Adams (συγγραφέας)
· Alexander Graham Bell (επιστήμονας και εφευρέτης)
· Eric Bruno Borgman (συγγραφέας και ηθοποιός)
· Michael Faraday (Βρετανός επιστήμονας)
· Henry Ford (ιδρυτής της Ford)
· Richard Ford (συγγραφέας)
· Whoopi Goldberg (Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια)
· Duncan Goodhew (Βρετανός κολυμβητής)
· Susan Hampshire (Βρετανίδα ηθοποιός)
· Eddie Izzard (Βρετανός ηθοποιός)
· Thomas Jefferson (3ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.)
· John F. Kennedy (35ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.)
· Steve Redgrave (Βρετανός δρομέας και Ολυμπιονίκης)
· Oliver Reed (Βρετανός ηθοποιός)
· Woodrow Wilson (Πρόεδρος των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου)
· Steven Spielberg (Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός)
· Jackie Stewart (πρωταθλητής της Φόρμουλα 1)
· George Washington (1ος πρόεδρος των Η.Π.Α.)
· Thomas J. Watson, Jr. (Ιδρυτής της I.B.M.)
· Henry Winkler (Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός)
· Mohammad Ali (Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών και στην πάλη)
· Babe Ruthi (παίχτης baseball)
· William Hewlett (Ιδρυτής της Hewlett-Packard)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.