Το ΙΚΑ Ηλιούπολης…σε διαθεσιμότητα
 

(ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη) – Δελτίο τύπου:

Η απανθρωπιά και η κυνικότητα της κυβέρνησης των ανδρείκελων που υποτίθεται ότι κυβερνούν δεν έχει όρια. Τις τελευταίες μέρες διαλύουν τα πολυιατρεία του ΙΚΑ – ΕΟΠΥΥ Ηλιούπολης και απολύουν γιατρούς και εργαζόμενους με συνέπεια να γίνεται αδύνατη η πρόσβαση των πολιτών σε δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Μην ξεχνάμε ότι ο κος Γεωργιάδης εντελώς χυδαία προπαγανδίζει την καλύτερη ποιότητα του ιδιωτικού τομέα όπου βέβαια οι ασθενείς θα έχουν οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα η ιδιωτική ασφάλιση θα “αναπληρώσει το κενό” αφού διαλύεται το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα και η δωρεάν δημόσια υγεία για την πλειοψηφία του λαού μας απλά δεν θα υπάρχει.
Στο ΙΚΑ Ηλιούπολης σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχουν ειδικότητες ιατρών παρά μόνο αυτή του παθολόγου, αφού οι υπόλοιποι ιατροί θα απολυθούν και οι ειδικότητες καρδιολόγου, ουρολόγου, οφθαλμίατρου, ΩΡΛ, ψυχίατρου, μικροβιολόγου, χειρουργού, γυναικολόγου κλπ θα έχουν εξαφανιστεί.
Ο Δήμαρχος βέβαια όπως δήλωσε δεν γνωρίζει το θέμα και θα προσπαθήσει να ενημερωθεί. Όπως πάντα ουραγός στα γεγονότα, ίσως να περιμένει “υποδείξεις”.
Στις 28 και 29 Νοεμβρίου καθώς και στις 2 και 3 Δεκεμβρίου η εκτελεστική γραμματεία της ΟΣΕΥΠ- ΕΟΠΥΥ αποφάσισε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ενώ στις 26 Νοεμβρίου στις 10.30 πμ στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους θα γίνει κινητοποίηση – διαδήλωση.
Έτσι λοιπόν επειδή καμία διεκδίκηση όσο δίκαιη και να είναι δεν μπορεί να πετύχει χωρίς αγώνα, καθήκον όλων μας είναι να στηρίξουμε τους υγειονομικούς με πάθος γιατί μας αφορά όλους.
Καλούμε τους συνδημότες μας να σταθούν πλάι στον αγώνα των υγειονομικών, ώστε ο αγώνας τους να γίνει παλλαϊκός για την υπεράσπιση του μεγαλύτερου αγαθού, της υγείας, που αφορά την ίδια μας τη ζωή και αυτή των παιδιών μας.

Ηλιούπολη, 25-11-2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.