Athens Metro Mall: Γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας με instagram διαγωνισμό και Vegas




Το Athens Metro Mall γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας και πραγματοποιεί μεγάλο διαγωνισμό μέσω instagram, προσκαλώντας τους επισκέπτες του να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές στο εμπορικό κέντρο και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.
Παράλληλα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το Live Stage του Athens Metro Mall υποδέχεται τους Vegas σε μια συναυλία με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του συγκροτήματος για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο 3 Χρόνια Athens Metro Mall.
Έως και την 1η Δεκεμβρίου, όλοι οι επισκέπτες του Athens Metro Mall καλούνται να ανεβάσουν στο instagram φωτογραφία από την αγαπημένη τους στιγμή στο εμπορικό κέντρο, προσθέτοντας το hashtag #athensmetromallbirthday. Οι δύο φωτογραφίες με τα περισσότερα likes στο instagram θα κερδίσουν 2 tablet και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου μέσα από τη σελίδα του Athens Metro Mall στο instagram.
Ο εορτασμός των τριών χρόνων λειτουργίας του Athens Metro Mall θα κορυφωθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του, με ένα μεγάλο πάρτι, με πρωταγωνιστές τους Vegas. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των Live Stages που πραγματοποιεί το εμπορικό κέντρο σε συνεργασία με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει ζωντανά τα αγαπημένα του συγκροτήματα και καλλιτέχνες, με ελεύθερη είσοδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.