Τρεις οι προσφορές που προκρίνονται για τον Αστέρα Βουλιαγμένης




Τρεις εταιρείες προκρίθηκαν για την επόμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του Αστέρα Παλλάς στη Βουλιαγμένη, μετά αποσφράγιση των τεσσάρων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., έγινε σήμερα η αποσφράγιση των τεσσάρων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.». Σύμφωνα με τη διαδικασία, αποκλείσθηκε η προσφορά με το χαμηλότερο τίμημα και θα κληθούν οι υπόλοιποι τρεις ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν βελτιωμένη προσφορά, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποσφράγισε τις οικονομικές προσφορές για την αξιοποίηση του Ξενία Σκιάθου και ζήτησε από τους δύο επενδυτές που κατετάγησαν πρώτοι στον πίνακα κατάταξης με ισόποσες δεσμευτικές οικονομικές προσφορές, να υποβάλουν βελτιωμένη προσφορά.

Τα επενδυτικά σχήματα που υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για τον Αστέρα είναι: Olayan Investments Company Establishment – ΤΕΜΕΣ (παγκόσμιος πολυσχιδής όμιλος στο σχήμα του οποίου συμμετέχει με μειοψηφικό πακέτο η εταιρεία ΤΕΜΕΣ του Έλληνα επιχειρηματία κ. Αχ. Κωνσταντακόπουλου, ιδιοκτήτη του «Costa Navarino» στη Μεσσηνία), AGC (ένα επενδυτικό κεφάλαιο της Μέσης Ανατολής, με έδρα το Λονδίνο), Lamda Erga Anaptyxis S.A. (συμφερόντων του Έλληνα επιχειρηματία κ. Σπ. Λάτση) και Colony Capital – Dolphin Capital (αμερικανική εταιρεία με ευρεία παγκόσμια παρουσία)

(protothema.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.