Aνδρέας Κονδύλης: “Μιζέρια και στεναχώρια ο προϋπολογισμός του Αλίμου”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Στενοχώρια και μιζέρια. Αυτά τα αισθήματα προκαλεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλίμου για το 2014» περιέγραψε ο Ανδρέας Κονδύλης την Τετάρτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου.

Στην τοποθέτηση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο» και υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε πως είναι ένας προϋπολογισμός μοιρολατρικός, χωρίς καμία έμπνευση ή καινοτομία και κατ’ εντολή του Υπουργείου Οικονομικών. «Αυτά μας επιτρέπουν, αυτά διεκπεραιώνουμε. Χωρίς να εξετάσουμε καν ποιες είναι οι ανάγκες του δήμου μας τώρα» σχολίασε, ενώ απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο τόνισε πως «δεν μπορείτε στην ομιλία σας να καταγγέλλετε την πολιτική λιτότητας, αλλά με τις πράξεις σας να τη στηρίζετε».

Κάλεσε την δημοτική αρχή και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να αναλάβει δράση για να «αλλάξουμε τώρα όσα μας έφεραν ως εδώ», απορρίπτοντας την λογική «αυτά έχουμε».

«Εχω αναφερθεί πολλές φορές στις εναλλακτικές λύσεις. Απαιτούνται καινοτομίες και όραμα. Απαιτείται διάθεση. Χωρίς αυτά ο δήμος μας είναι καταδικασμένος. Προλαβαίνετε να υιοθετήσετε κάποιες από τις προτάσεις μας» συμπλήρωσε, δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα με νούμερα.

* Ο Ανδρέας Κονδύλης, η Αναστασία Σιμητροπούλου και ο Δημήτρης Δημάκης ψήφισαν λευκό στη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.