“Το έργο μας θα συνεχιστεί. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αλλοιώσει τη φυσιογνωμία του τόπου μας”




Παρουσία εκατοντάδων πολιτών , που κατέκλυσαν την αίθουσα Ιωνία και τους εξωτερικούς της χώρους, έγινε η παρουσίαση του Α’ Δημόσιου Απολογισμού της Διοίκησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το Δήμαρχο Σ. Πανά.

Ο Δήμαρχος, αφού καταρχήν ευχαρίστησε τους πολίτες για την εγκάρδια προσέλευσή τους, αναφέρθηκε εκτενώς στις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής αλλά και στο έργο και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην πόλη με στόχο να γίνει η πόλη μας πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

Ο Σπύρος Πανάς μίλησε ξεχωριστά για όλα όσα υλοποιούνται από το Δήμο στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και του οικιστικού χαρακτήρα της πόλης, της καθαριότητας, της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού, της ασφάλειας, της οδοποιίας και της κοινωνικής μέριμνας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Σ. Πανάς έδωσε στους παριστάμενους πολίτες τη διαβεβαίωση ότι το έργο και η προσπάθεια αυτή δεν πρόκειται να μείνει στη μέση. «Θα το ολοκληρώσουμε και θα το διατηρήσουμε. Σας εγγυώμαι ότι δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ο τόπος μας. Θα ζούμε πάντα σε μια πόλη όμορφη, λειτουργική, ανθρώπινη. Αυτή τη δέσμευση θα την κάνουμε πράξη όλοι μαζί”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης κκ Παύλος, η Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Μαρτίνου, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Κικίλιας, ο πρώην Βουλευτής Αττικής κ. Καντερές, ο Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γάκης, ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Πιερρακάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βουλιαγμένης κ. Κωνστάτζος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βούλας κ. Καριανάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Αυγερινός, Αφεντούλη, Σμέρος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Εξωραϊστικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

(spirospanas.gr)

 

Για να κατεβάσετε το κείμενο της ομιλίας κάντε κλικ εδώ
Για να κατεβάσετε την παρουσίαση του Απολογισμού κάντε κλικ εδώ
Για να δείτε το έντυπο του Απολογισμού κάντε κλικ εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.