“Περίεργη έφοδος” της ΕΛ.ΑΣ. στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – Έψαχναν για ναρκωτικά – ΣΥΡΙΖΑ: “Λίγη ντροπή πια!”




mkiegeito

 Κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΕΟΦ πραγματοποίησε έλεγχο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΜΚΙΕ στο Facebook, με την αιτιολογία ότι υπήρξε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ περί ανεξέλεγκτης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε ναρκομανείς!

 Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει λόγο για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν τη δράση του.
“Είναι απορίας άξιο ποιος έκανε την καταγγελία για την διακίνηση ναρκωτικών. Δεν θα δώσουμε τροφή σε διάφορα σενάρια, εμείς απλά θα πούμε αυτό που λέμε εδώ και 2 χρόνια, «Κανένας μόνος του στην κρίση». Ας δώσει λύση το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων. Πάνω από 3,000,000 συμπολίτες μας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Θα κάνει κάτι επιτέλους η κυβέρνηση?”, σημειώνεται σε ανάρτηση του ΜΚΙΕ.
Επίσης, ενημερώνει πως το κλιμάκιο αστυνομίας και ΕΟΦ αποχώρησε και ευχαριστεί τους δεκάδες πολίτες για τα μηνύματα συμπαράστασης.
 ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή» για την έφοδο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Δύο τινά διαβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη σημερινή έφοδο της αστυνομίας και του ΕΟΦ στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού: Είτε την ενόχληση «κυβερνητικών εγκεφάλων» για το ότι «τα κινήματα αλληλεγγύης καλύπτουν με τη δράση τους ορισμένα από τα τεράστια κενά που έχει αφήσει η ελέω Μνημονίου διάλυση του κοινωνικού κράτους», είτε την οργή τους που το συγκεκριμένο ιατρείο «συνιστά ένα έξοχο παράδειγμα για το πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η συνεργασία ενός προοδευτικού δήμου με τα κινήματα πολιτών».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Η σημερινή έφοδος της αστυνομίας και του ΕΟΦ στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και την κοινή λογική. Ακόμα και για μια κυβέρνηση που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ της πολιτικής αναξιοπρέπειας, αποτελεί τομή το να επιτίθεται σε μια εθελοντική ιατρική δομή που έχει προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο. Τι επιδιώκουν άραγε οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι; Μα τόσο πολύ ενοχλούνται από το ότι τα κινήματα αλληλεγγύης καλύπτουν με τη δράση τους ορισμένα από τα τεράστια κενά που έχει αφήσει η ελέω Μνημονίου διάλυση του κοινωνικού κράτους; Ή μήπως εξοργίζονται με το ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού συνιστά ένα έξοχο παράδειγμα για το πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η συνεργασία ενός προοδευτικού δήμου με τα κινήματα πολιτών; Όπως και να ‘χει, ας σταματήσσουν εδώ. Λίγη ντροπή πια!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.