«Δεν υπάρχει τίποτα παράτυπο ή παράνομο» τονίζει η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου




Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό περιγράφει στο in.gr η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Λιάνα Μαΐλλη που κάνει λόγο για «επίθεση στις δομές αλληλεγγύης».

Όπως λέει η κ. Μαΐλλη πριν από 15 ημέρες έφτασε στο κοινωνικό φαρμακείο των Γιατρών του Κόσμου, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε, κλιμάκιο της νομαρχίας για να ελέγξει εάν όλα λειτουργούν σωστά. Η περιφέρεια τα βρήκε όλα νομότυπα, όπως τόνισε η πρόεδρος της οργάνωσης.

Ωστόσο, σήμερα, 15 ημέρες μετά έγινε και πάλι έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών με την παρουσία εισαγγελέα καθώς έγινε νέα ανώνυμη καταγγελία.

«Δεν υπάρχει τίποτα παράτυπο ή παράνομο» τονίζει η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου. «Πιστεύουμε ότι δεν είναι τυχαίο όλο αυτό που γίνεται. Παρόμοιος έλεγχος έγινε και στο άλλο σημαντικό φαρμακείο του Ελληνικού, του μητροπολιτικού ιατρείου του Ελληνικού. Πρόκειται για τα δύο μεγαλύτερα φαρμακεία κοινωνικής αλληλεγγύης που υπάρχουν στην Ελλάδα» αναφέρει.

«Είναι μία επίθεση στις δομές αλληλεγγύης. Σίγουρα αυτός που έκανε τις καταγγελίες δεν είναι κάποιος τυχαίος. Προφανώς θίγονται συμφέροντα. Το γεγονός ότι δίνουμε φάρμακα που συγκεντρώνουμε σε άπορους και ανασφάλιστους κάποιους ίσως τους ενοχλεί» συνεχίζει η κ. Μαΐλλη, τονίζοντας ότι η οργάνωση πρόκειται να κινηθεί νομικά για το θέμα.

(Κική Μαργαρίτη – in.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.