Κισσαμικός – Α.Ο.Τ Αλίμου 0-1 >δείτε τις καλύτερες φάσεις και το αυτογκόλ που μας χάρισε τη νίκη (VIDEO)




Με ένα απίστευτο αυτογκόλ, που θύμισε αυτό που πέτυχε ο Σκρτελ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβακία, ο Κισσαμικός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα από τον ΑΟΤ Αλίμου με 0-1.

Η ομάδα των Χανίων δέχθηκε το “σοκ” στο 10′ όταν ο Χολέβας γύρισε τη μπάλα στον Ρίζο, που δεν υπολόγισε και τα… τερτίπια του αέρα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ όμως στη συνέχεια με δυο σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός πίεσε για την ισοφάριση, απειλώντας όμως μόνο από στημένες φάσεις. Σε καμιά από αυτές όμως ο Χώνος δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού οι παίκτες των γηπεδούχων δεν έβρισκαν εστία.

Φάσεις-γκολ
7’ Σουτ του Καλλιπολίτη άουτ. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Κισσαμικός διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κάρδαρη στην αντίπαλη περιοχή.
10’ Ο Χολέβας γυρίζει τη μπάλα στο Ρίζο και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα «ξεγελάει» τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα (0-1).
11’ Σουτ του Κουμπρόγλου καταλήγει άουτ.
22’ Ο Σαπαλίδης με κεφαλιά στρώνει τη μπάλα στον Καλλιπολίτη που πλασάρει από κοντά, με τον Ρίζο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.
30’ Κεφαλιά του Δρυμούση αποκρούει ο Ρίζος, σουτ του Καλλιπολίτη κοντράρει στον Χολέβα.
36’ Ο Κάρδαρης διώχνει τη μπάλα από την περιοχή των Τραχώνων και αυτή αφού περνάει από Βαρδάκη, Χολέβα, φτάνει στον Σαπαλίδη που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Ρίζο, σουτάροντας άουτ.
62’ Κόρνερ του Χατζηλιόντα κεφαλιά του Μαντζιούνη η μπάλα άουτ.
64’ Σουτ από τον Τζιορτζιόνε άουτ.
69’ Ο Χατζηλιόντας εκτελεί το κόρνερ ο Χολέβας παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα «σκάει» στο έδαφος και καταλήγει άουτ.
81’ Ο Χολέβας εκτελεί φάουλ πίσω από το κέντρο, με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα παίρνει επικίνδυνη φόρα προς την εστία του Χώνου, για να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90+4’ Κεφαλιά του Βαρδάκη κοντράρει σε αμυνόμενους η μπάλα και καταλήγει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα φτάνει ξανά στον Βαρδάκη, το σουτ του οποίου αποκρούεται από σώματα αμυνομένων, με τον Κιν να στέλνει με σουτ τη μπάλα παράλληλα από την εστία.
Διαιτητής: Μπινιχάκης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Σαγανάς (16’)

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Βαρδάκης, Μπάτζιο (54’ Μαντζιούνης), Τζιορτζιόνε, Κουμπρόγλου (46’ Ανιάνγκμε), Χατζηλιόντας, Τσικουδάκης (72’ Κιν), Δρακάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Βλαχάκης, Γιουρουκάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Παπακαστρήσιος.

Α.Ο.Τ. Αλίμου: Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (90+2’ Τουγούντζογλου), Καραμέρης, Δρυμούσης (69’ Μανωλιάδης), Σαπαλίδης (88’ Νικολάου), Σαγανάς.

Λευτέρης Αντωνακάκης – flashnews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.