Kαμία αναφορά στο Ψήφισμα του δήμου για τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Αργυρούπολης




Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου 2013, ο κ. Χρ. Κορτζίδης και η διοίκησή του αρνήθηκαν να υιοθετήσουν το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας που εμείς καταθέσαμε, κατά της επαπειλούμενης απομάκρυνσης των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Αργυρούπολης.

Το Ψήφισμα αυτό, ως γνωστόν, είχαν προσυπογράψει εκατοντάδες συνδημότες μας, που συμμετείχαν μαζικά στη συγκέντρωση ενημέρωσης – διαμαρτυρίας που προκαλέσαμε για το σημαντικότατο αυτό θέμα, που, όπως φάνηκε, ενώ το γνώριζε ο δήμαρχος, το είχε αποσιωπήσει!.

Αντ’ αυτού αυτού του εμπεριστατωμένου Ψηφίσματος, ο δήμαρχος και οι συν αυτώ προτίμησαν να προωθήσουν ένα γενικόλογο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας κατά της ασκούμενηςκυβερνητικής πολιτικής στην πρωτοβάθμια Υγεία, χωρίς όμως σε αυτό να γίνεται, όπως επιβαλλόταν, καμία απολύτως συγκεκριμένη αναφορά στην Αργυρούπολη και στην ανάγκη παραμονής στην πόλη, όπως εδώ και 40 χρόνια, των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ!

Μέγα λάθος μίας μικρόπνοης κομματικής πολιτικής. Για μία ακόμη φορά γίνεται φανερό, ότι αυτή η πολιτική του κ. Κορτζίδη είχε και έχει ως στόχο, να εξυπηρετήσει κυρίως τα κομματικά, αλλά και προσωπικά συμφέροντά του, σε βάρος των συμφερόντων του δήμου μας, της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά για μία ακόμη φορα προς κάθε κατεύθυνση, ότι – όπως αποδείξαμε μέχρι τώρα – όχι μόνο δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε την απομάκρυνση των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ της Αργυρούπολης από το δήμο μας – που κάποιοι απεργάζονταν για ίδιο όφελος – αλλά σαν αυριανή διοίκηση θα αγωνισθούμε σθεναρά για την αναβάθμισή τους, αναλαμβάνοντας ακόμη και την κάλυψη κτιριακών αναγκών τους, αν αυτό κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο.

9-10-13

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.