Εκδόθηκε η διαπιστωτική πράξη για τον καθορισμό τιμής ζώνης για το Χέρωμα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

O Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς , κάνοντας πράξη τη δέσμευση που ανέλαβε απέναντι στους κατοίκους του Χερώματος, προχώρησε σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στην ταχύτατη προώθηση των αναγκαίων διαδικασιών, προκειμένου να εκδοθεί η απαραίτητη διαπιστωτική πράξη για τον καθορισμό τιμής ζώνης στην περιοχή, , που ορίστηκε στα 600 ευρώ/ ανά τ.μ.
Πλέον, μετά την έκδοση της πράξης αυτής μπορούν οι κάτοικοι να υποβάλλουν αίτηση και να ενταχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του Ν. 4178/2013, κι έτσι ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στην επίλυση ενός προβλήματος που έχει ταλαιπωρήσει για περισσότερο από τρεις δεκαετίες δεκάδες οικογένειες που έχουν ιδιοκτησία στο Χέρωμα.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σ. Πανάς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Όταν πριν μερικές εβδομάδες είχαμε ανακοινώσει στους κατοίκους του Χερώματος τις θετικές εξελίξεις που σηματοδοτούσε η ψήφιση του Ν. 4178 και οι ευεργετικές διατάξεις που υπήρχαν σε αυτόν, είχαμε υποσχεθεί ότι θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς στα επόμενα βήματα. Η υπόσχεση αυτή έγινε πράξη με την έκδοση της απαραίτητης διαπιστωτικής πράξης για τον καθορισμό τιμής ζώνης για το Χέρωμα. Καλώ όλους τους κατοίκους του Χερώματος να προχωρήσουν άμεσα στην υποβολή αίτησης για ένταξη στις διατάξεις αυτές, ώστε να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες. Ο Δήμος θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους και το επόμενο διάστημα, όπως βρισκόταν άλλωστε και τα προηγούμενα τρία χρόνια».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.