” Όταν η μικροπολιτική και ο παλαιοκομματισμός ξεπερνούν τα όρια”




Αυτές τις ημέρες (και όχι μόνο) ο λαός της Ηλιούπολης διαβάζει ανακοινώσεις – πυροτεχνήματα από τον κ. Αναγνώστου και τον κ. Βαλασόπουλο. Ανακοινώσεις υποτίθεται της δημοτικής κίνησης, που επικεφαλής είναι ο πρώτος και του γραφείου τύπου του Δήμου Ηλιούπολης, της οποίας Δήμαρχος (δυστυχώς) είναι ο δεύτερος. Θα περίμενε κανείς από τις παραπάνω ανακοινώσεις, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών και τη στιγμή που η Αυτοδιοίκηση πλήττεται βάναυσα,  να γινόμαστε τουλάχιστον κατά  τι σοφότεροι, διαβάζοντας έστω κάποιες θέσεις του ενός ή του άλλου, κάποιες προτάσεις για όλα όσα έχει ανάγκη ο Δήμος, τις απόψεις τους για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας. Περιμέναμε να ψελλίσουν κάτι τέλος πάντων για τις δραματικές στιγμές που περνάει ο πολίτης, κάτι για την ανεργία, για τους νέους μας, για την αποσύνθεση της κοινωνίας, για την  δύσκολη οικονομική κατάσταση, για το αδιέξοδο των νοικοκυριών, για την κρισιμότητα των ημερών και τις τρέχουσες εξελίξεις.

      Αντί τούτου, αναλώνονται σε ανταλλαγή λεκτικών αντιπαραθέσεων,  για το ποιος έκανε περισσότερα «έργα» στο Δήμο, ποιος ξεκίνησε τί, ποιος ξόδεψε περισσότερα χρήματα με αιχμές για κακοδιαχείριση και άλλα γλαφυρά φληναφήματα..

Ε Λ Ε Ο Σ   πια   κύριοι…!!!

      Ο Δημότης περιμένει απαντήσεις, θέσεις, προτάσεις, διεκδικήσεις, αγώνα,  δουλειά, ποιότητα ζωής. Δεν είναι δυνατόν ένας πρώην και ένας νυν Δήμαρχος, να σφυρίζουν αδιάφορα κοκορομαχώντας κι έχοντας μείνει στις αλήστου μνήμης δεκαετίες του 80’ και του 90’, πιστά κακέκτυπα και οι δύο των πολιτικών τους προστατών (Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ) του τότε δικομματισμού. Πρέπει να καταλάβετε πλέον ότι η χώρα μας περνάει δύσκολες καταστάσεις και χρειάζεται ανθρώπους  με όραμα, όρεξη για δουλειά, με αγωνιστική διάθεση, με θέσεις και προτάσεις.

Είστε ελάχιστοι πολιτικά και γνωρίζοντας ότι στις επικείμενες εκλογές θα αποδοκιμαστείτε, επιδίδεστε σε άνευ ουσίας διαξιφισμούς. Η εποχή που το πολιτικό σύστημα επιβίωνε μέσα από τέτοιες «στημένες» μονομαχίες έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η «ΗΛΙΟΥ – Πόλις Ανθρώπινη πόλη» πιστή στις αρχές της, δεν θα σας ακολουθήσει σ’ αυτό τον κατήφορο. Δεν θα διαγκωνιστούμε με δύο φθαρμένες και ξεπερασμένες από τα γεγονότα πολιτικές  φιγούρες και δεν θα μπούμε στη λογική σας. Αρκετά ατοπήματα διαπράξατε. Ο λαός ήδη σας έχει απομονώσει και οι λεκτικές κορώνες σας και οι κατ’ επίφαση διαξιφισμοί σας, δείχνουν πανικό και έλλειψη επιχειρημάτων. Διαβλέπετε την πολιτική σας καταστροφή και βιώνετε την «τελευταία σας αναλαμπή». Ο πολιτικός σας θάνατος όμως είναι δεδομένος. Δυστυχώς για σας “  η  Καρχηδόνα  έχει  καταστραφεί”.

Εμείς  απευθυνόμαστε στον Ηλιουπολίτικο  λαό με τις προτάσεις, τις θέσεις μας, την αγωνιστική μας διάθεση για να σηκώσουμε την Ηλιούπολη εκεί που αρμόζει. Αυτό θα συνεχίσουμε αταλάντευτα κι είμαστε σίγουροι  ότι θα δικαιωθούμε πολιτικά.

 

  Το  Γραφείο  Τύπου  

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.