Το φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τονΕπιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές>
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ  ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9 ΣΤΙΣ 6.ΟΟ μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ>
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν μαζικά στις φασιστικές προκλήσεις και την τρομοκρατία. Ο θάνατος του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα ήταν μια πολιτική δολοφονία.
Εντάσσεται στο σχέδιο της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει την κοινωνία, να φρενάρει το λαϊκό κίνημα τη στιγμή που δυναμώνει, για να μπορέσει να συνεχίσει την κοινωνική καταστροφή εφαρμόζοντας τις εντολές ΕΕ-ΔΝΤ.
Η εγκληματική συμμορία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λίγες μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση της εναντίον των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, προχώρησε στην προσχεδιασμένη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.
Το παρακράτος της Δεξιάς συγκυβέρνησης επαναφέρει μεθόδους που θυμίζουν τη δολοφονία του Γ. Λαμπράκη.
Απαιτείται η ανάπτυξη ενός ρωμαλέου λαϊκού κινήματος ανατροπής, που θα αντιπαλέψει το φασισμό και θα βάλει ταυτόχρονα φραγμό στις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων, την τρομοκρατία και την καταστολή.
Τον φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.
ΜΠΕΡΤΟΛΝΤ ΜΠΡΕΧΤΔιθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
των συνδικάτων, αντιρατσιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9 ΣΤΙΣ 6.ΟΟ μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Προσυγκέντρωση της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας στις 5.30 μ.μ. στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Ελληνικό (από τη μεριά του Βασιλόπουλου) ή εναλλακτικά στις 6.00 μ.μ. γωνία Αμαλίας και Όθωνος στο Σύνταγμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X