Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Γλυφάδας





Ξεκίνησε πιλοτικά η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Γλυφάδας το οποίο μαζί με το Παντοπωλείο και το Φαρμακείο εντάσσονται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου για τη στήριξη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων της πόλης μας.
Στο Κοινωνικό Ιατρείο, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο επί των οδών Μυστρά 1 & Επιδαύρου 2, παρέχονται πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας από εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, σε ενήλικες και παιδιά, συγκεκριμένες ώρες και μέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, στο ίδιο κτίριο, ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Καρδιαγγειακό Εργαστήριο της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου, πραγματοποιούν σε όλους τους δημότες ηλικίας 18 – 65 ετών, δωρεάν εξετάσεις της αρτηριακής πίεσης από εξειδικευμένους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής.

Επιστημονικός υπεύθυνος του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Γλυφάδας είναι η δημοτική σύμβουλος, ιατρός κ. Αιμ. Γιαννοπούλου και το συντονισμό λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών στις οποίες εντάσσεται το Κοινωνικό Φαρμακείο, έχει η αντιδήμαρχος πόλης κ. Νατ. Αργυροπούλου.

Οι κάτοικοι της Γλυφάδας που επιθυμούν να επισκεφτούν το Κοινωνικό Ιατρείο θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό ότι είναι ανασφάλιστοι ή να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση την οποία θα λάβουν από το Κοινωνικό Ιατρείο.

Οι ώρες λειτουργίας και οι ειδικότητες του Κοινωνικού Ιατρείου Γλυφάδας είναι:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

8:00 – 9:00

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

κ. ΚΑΠΑΡΟΣ

9:30 – 10:30

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

κ. ΠΡΙΦΤΗΣ

14:00 – 17:00

ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

9:00 – 12:00

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

κ. ΡΑΓΚΟΣ

11:30 – 13:00

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

κ. ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ

 

16:00 – 18:00

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

κα. ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

13:00 – 15:00

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.