Χαμός στο facebook με την ιστορία αγάπης της Κατερίνας και του Αλβανού φίλου της




ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ .ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Γ.Α.Δ.Α)ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 02/07/2013 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ.18264 ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ . ΕΓΩ Ο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΙΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΥΞΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΕΠΟΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ . ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Ο ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK EINAI ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:

Lena Pateraki http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219238&catid=4 Κύριε Ιορδανίδη καταλαβαίνω πως η δημοσιότητα σας έχει γίνει εμμονή αλλά καλό είναι να σταματήσετε να εκθέτετε το παιδί σας με τέτοιες λεπτομέρειες δημόσια. Απαράδεκτο να βγάζετε προσωπικές συζητήσεις με την κόρη σας στα κανάλια και τα site. Μάλλον δε σας έγινε μάθημα η περιπέτεια που περάσατε! Απορώ οι ειδικοί που είναι κοντά στο παιδί από το χαμόγελο δεν τα βλέπουν αυτά να σας σταματήσουν; Σαν γονιός και μόνο ντρέπομαι που βλέπω πώς αντιμετωπίζετε το παιδί σας.

Savvas Genny Δηλαδη δηλώνετε οτι η κορη σας εγινε ναρκωμανης; μηπως η επομενη κινηση σας ειναι να την κλείσετε σε προγραμμα απεξαρτησης ;;; ειναι δυνατον κορίτσι της παντρειας να το διασειρετε ετσι; Οι δηλωσεις που κανετε δημοσια στιγματίζουν εσας οχι τον δημητρη. Επισης ειναι λαθος να αναφέρεστε στις παραιες της κορης σας με τις εθνικότητες τους… αν ηταν ελληνας ο δημητρης θα τον ονομαζατε κωροπιανο ;;;; Ευτυχως που δεν ζω στο δημο σας να σας πληρώνω κι ολας … Η κατερινα δηλωνε πριν μηνες οτι θελει να κανει παιδια μαζι του… και δε νομιζω να το ελεγε καπνίζοντας χασίσι… Τι θα κανατε αν ηταν εγγυος απο τον δημητρη; θα βγαινατε δημοσια κ θα δηλώνατε οτι θα κανει έκτρωση;;; αν ειναι δυνατον …… Τελος να σας υπενθιμισω οτι τους φιλους μας τους διαλεγουμε μόνοι μας.. τους συγγενείς μας οχι. Γι αυτο σεβαστείτε τις παραιες της ειναι δικο της κομματι .

iota Konstantinidou Τόσο καιρό συμμεριζομασταν σαν γονείς τον πόνο σας….τελικά λάθος που βρέθηκε το κορίτσι γιατί ισως την πιέσεται να πει πράγματα που δεν ισχύουν …σταματήστε να λέτε βλακείες κ ζητήστε βοήθεια απι ψυχολόγο ..πρώτα για εσάς κ μετά για τα παιδιά σας…Αλήθεια η ερημη μάνα πως να αισθάνεται πλέον με όλα αυτά ;;;;γιατί διασύρεται τα παιδιά σας με αυτό τον τροπο ;Νομίζεται ότι θα σας δώσουμε παράσημο ;;;Ελεος….γιατί δεν απαντας στα ερωτήματα που σου θέτουμε ;Μήπως ξέρεις ότι μάθαμε πολλα κ δεν σε συμφέρει ;;

Jiota Konstantinidou Κ.Μακη …παρακολουθώ εδώ κ αρκετές μέρες την υπόθεση τις κόρης σας…όχι μόνο από την σελίδα σας αλλά κ από άλλες σελίδες …δυστυχώς όμως διαβάζω πράγματα που σαν μητέρα δεν μου αρέσουν καθόλου …εσείς λέτε ότι την απηγαγε κάποιο παιδί …η κόρη σας στην σελίδα της λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του…κάποιοι φίλοι της λένε ότι την χτυπουσατε…έχω μπερδευτεί πολυ…διαβάζω αυτά που γράφουν κ κάποιοι διαδυκτιακοι σας φίλοι κ δεν πιστεύω στα ματιά μου κ αναρωτιέμαι γιατί τόσος ρατσισμός στα σχόλια κάποιων;;;η κοπέλα έφυγε με την θέληση της…σαφώς κ η δικαιοσύνη θα βρει την άκρη αλλά πιστέψτε με μολις γίνει 18 με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναφυγει….αγκαλιαστε το παιδί σας κ δεχτητε τις επιλογές της…έτσι μόνο θα μείνει για πάντα δίπλα σας…δεν σας κάνω κριτική …προς θεού …απλά σας υπενθυμίζω σαν μητέρα …τι θέλει ένα παιδί!!η Παναγία μαζί σας….

Tela Paosisse ΚΥΡΙΕ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ….ΙΣΩΣ ΚΛΕΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΑΣ…..ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ?// ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ….

Savvas Genny Αυτο που προσεξα εγω στο προφιλ της κατερινας ειναι 2 πραγματα . το ενα οτι δηλώνει παντρεμενη με το παλικαρι πολυ πριν την υποτιθεμενη απαγωγη και το δευτερο ειναι μια φωτογραφια με μια λεζαντα απο κατω που γραφει : ελα να με παρεις μακρυα απο οσους με πονανε….. Κατι αλλο εχει συμβει στα παιδια κύριε Μακη…Γιατι απο οτι ειδα στις φωτο ο Αλβανος που λετε εσεις Δημητρης το όνομά του είναι ένα όμορφο αδύναμο παλικαρι στην ηλικια της κατερινας αρκετα συνεσταλμενο και ευγενικο…. Δεν τα γνωριζω τα παιδιά απλά όλα αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο…..

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.