Τέλος η αγωνία για την 17χρονη Κατερίνα από την Αργυρούπολη




(hamogelo.gr)

Η περιπέτεια της Ιορδανίδου Κατερίνας (17 ετών) έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

 Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού και κυρίως τους πολίτες που επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000» δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.

 Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας ζητήσουμε να αντιμετωπίζετε με την ίδια διάθεση την εξαφάνιση κάθε παιδιού. Αξίζει να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο όσο βρίσκεται μακριά από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκείνο και είναι σε θέση να του προσφέρουν τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζεται.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κατερίνα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

 Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.