Μίνι καύσωνας – τίγκα παραλίες και σκουπιδοτενεκέδες!!!
Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ για ακόμα μία φορά θα κάνουν την εμφάνιση τους και μερικά σύννεφα.

Συγκεκριμένα λίγες νεφώσεις θα έχει το Σάββατο στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι βόρειοι ισχυροί θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις το Σάββατο και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.