Γλυφάδα – χόρεψε ZUMBA και ο δήμαρχος; (EIKONEΣ)
Δελτίο Τύπου:

Μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, με πολύ κέφι, χορό και μουσική πραγματοποιήθηκε στη Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας το ZUMBA© BEACH PARTY για φανατικούς και πρωτάρηδες, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες, που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας – Κ.Α.Π.ΠΑ. – Τομέας Αθλητισμού.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Σε ξέφρενους ρυθμούς και Latin μουσική για 2 ώρες και 40 λεπτά περισσότερα από 600 άτομα, παρά τη βροχή, που προηγήθηκε απόλαυσαν την αθλητική εκδήλωση. Η ποικιλία των χορών που έχει η ZUMBA όπως samba, disko, hip-hop, salsa, merenque, χορό της κοιλιάς, ζεϊμπέκικο κλπ τους οποίους επιμελήθηκε ο Γυμναστής Δημήτρης Κανδρής με τη βοήθεια 6 συνεργατών του, έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση, μετατρέποντας το πρόγραμμα άσκησης σε ένα ασταμάτητο “πάρτυ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Γεωργούλας, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος Λένα Μαυρακάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βίγλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Γκέκας, η Δημοτική Σύμβουλος Έρη Καραμηνά η οποία ήταν και η Ιατρός της εκδήλωσης και η Διευθύντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου η οποία συμμετείχε και στην εκδήλωση. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.