Ποδόσφαιρο: Α τοπικό αποτελέσματα – Πρώτος ο Χαραυγιακός!





Τρείς νίκες και μία ισοπαλία για τις ομάδες της Hλιούπολης  ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου. Στην πρώτη θέση πλέον ο Χαραυγιακός που έχει εκμεταλλευτεί τις απώλειες της Αγίας Παρασκευής και του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Μόνο αν αυτοκτονήσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές χάνει την πρωτιά.

Α όμιλος

Ισοπαλία με σκορ 1-1 για τον Γ.Σ.Η. με αντίπαλο της Αγία Ελεούσα εκτός έδρας. Σκόρερ στο 53 με πέναλτι ο Ρούσσος και στο 90 ο Πασπαλιάρης. Στην Τρίτη θέση ο Ήλιος με 50 βαθμούς σε 27 αγώνες, 3 βαθμούς πίσω από την Αγία Παρασκευή και 7 πίσω από τον Χαραυγιακό. Την επόμενη αγωνιστική η Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων.

Σπουδαία νίκη που τον εδραιώνει για τα καλά στην πρώτη θέση (καθώς γκέλαρε η Αγία Παρασκευή για δεύτερη συνεχόμενη φορά) πέτυχε ο Χαραυγιακός εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Ζωγράφου και σκορ 2-0. Σκόρερ στο 26 Τσαφταρίδης με σουτ από τα 30 μέτρα και στο 48 ο Τσούνι με πλασέ. Στους 57 πλέον ο Χαραυγιακός στην πρώτη θέση σε 27 αγώνες και 4 βαθμούς διαφορά από την Αγία Παρασκευή και 7 από τον Γ.Σ.Η. Την επόμενη αγωνιστική ο Χαραυγιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Εντός έδρας νίκη για το Φωστήρα με σκορ 2-0 και αντίπαλο την ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Σκόρερ στο 7 Καρδούλας με κεφαλιά και στο 90 με πέναλτι ο Φαρμάκης. Στους 38 βαθμούς σε 27 αγώνες ο Φωστήρας στην έκτη θέση. Την επόμενη αγωνιστική ο Φωστήρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Β όμιλος

Νίκη για την Διάνα που την κρατάει ζωντανή στο παιχνίδι παραμονής. Σκόρερ στο 25 ο Χούδρας και στο 55 με πέναλτι ο ίδιος παίχτης. Αντίπαλος της εντός έδρας το Χαϊδάρι και σκορ 2-0. Στους 26 βαθμούς σε 26 αγώνες και ισοβαθμεί στη δωδέκατη θέση μαζί με το Παπάγου. Την επόμενη αγωνιστική η Διάνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αττικό.

Συντάκτης: napokremo [Ναπολέων Κρεμόνας]  – ilioupolionline.gr

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.