Έχασε ο Γ.Σ.Η. από τον Παναξιακό με 0-3 σετ στο βόλεϊ γυναικών




Μία ώρα και δέκα λεπτά αντιστάθηκαν οι γυναίκες της Ηλιούπολης απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Α ομίλου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας.

Στον αγώνα που έγινε σήμερα στις  17.30 στο κλειστό της πόλης μας και συγκέντρωσε αρκετούς φιλάθλους  η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη  δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και την ανωτερότητα της αντιπάλου της ομάδας των Κυκλάδων.

 Η διαφορά των  δύο  ομάδων  είχε σαν  αποτέλεσμα να χαθεί  το παιχνίδι από την Ηλιούπολη  σε χρονικό διάστημα 70 αγωνιστικών λεπτών. Οι κυανόλευκες Ναξιώτισσες  είναι ένα σύνολο αρκετά έμπειρο  δυνατό και με πολλές επιλογές από τον πάγκο. Χωρίς να είναι ανίκητες  επιβλήθηκαν στις κυανέρυθρες του Γ.Σ.Η.  με τα δυνατά τους καρφιά , την συμπαγή άμυνα και την  ισχυρή παρουσία τους   πάνω στο φιλέ. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν με δέος τις αντιπάλους τους . Σε φάσεις  που η μπάλα έμεινε αρκετό  διάστημα     στον αέρα οι παίκτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη δεν είχαν το καθαρό μυαλό να πάρουν τον πόντο, σε αντίθεση με τις  αντιπάλους  τους.    Το πρώτο σετ είχε χρονική διάρκεια  18  λεπτά το δεύτερο, στο οποίο αντιστάθηκε περισσότερο  η Ηλιούπολη, 30 λεπτά και το τρίτο 22 λεπτά.  Η εικόνα του αγώνα με αριθμούς : Πρώτο  σετ 2-6,  6-10, 10-16,14-25 Δεύτερο  σετ 5-4, 8-8, 11-8, 13-18, 17-25 Τρίτο σετ 2-6, 4-10, 8-14, 9-19, 12-25 Τελικό Γ.Σ.Η. – Παναξιακός 0-3 (14-25, 17-25, 12-25).

Ηλιούπολη: Μέξη, Χανδρή, Ξένου, Λουκατάρη, Κουρδόγλου, Μαρκοπούλου, Μπόκα (λ), Πανταζοπούλου, Μπατσομήτρου, Βατουσιάδη, ΕυθυμιοπούλουΠανναξιακός: Μουτζουρίδου, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Σιώρη, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου, Κακουράτου (λ), Γκολφινοπούλου, Λάιου

Μετά το τέλος   του αποψινού αγώνα το τεχνικό δίδυμο της  Ηλιούπολης, οι κυρίες Λυκογιάννη και Λεκάντη,  μας είπε ότι  ο στόχος της ομάδας  έχει επιτευχθεί για την εδραίωση στην κατηγορία και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και οικονομική κυρίως υποστήριξη για τους επόμενους στόχους της ομάδας.

Την επόμενη Κυριακή η ομάδα του Γ.Σ.Η. δεν έχει αγώνα την μεθεπόμενη εβδομάδα δίνει  τον τελευταίο αγώνα της σαιζόν με τον Βύρωνα.

 (Συντάκτης: LEONIDAS [Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος ilioupolionline.gr)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.